Kezdőlap › Fórumok › Linuxos hírek a nagyvilágból › 200.000 hozzászólás tanulságai
- This topic has 221 hozzászólás, 53 résztvevő, and was last updated 18 years, 8 months telt el by
vettemtegnap2kutyat.
-
SzerzőBejegyzés
-
2006-09-17-23:05 #2071641
hát ez a topic igen gáz…szvsz én inkább linuxozom…
2006-09-18-01:21 #2071642Bbt wrote:Killall:
Nem tűntem el. Ne temess kérlek.
És ha már, akkor még a kis akciód előtt tűntem el. Oka is van.
Mint ahogy annak is volt, hogy lemondtam a moderátorságról, adminságról, és az nem az volt, hogy valamiért szégyenkezve el kellett volna sunnyognom innen.Egyszer s mindenkorra abba kéne hagyni ezt az „én vagyok a szegény killall, akit durván hátbadöftek” dumát. Neked is mondtam, hogy nem értek egyet veled, szartál rá. Másnak is mondtam.
Kezdem már unni, hogy a hülyeségeidért másokat okolsz.
Ha nem akarsz idejönni többet ne gyere, de csak azért meg végképp ne, hogy a nagy sérelmeidet emlegesd.azthiszed szegyenkezem?
azt neked kene, hazugkam. hogy ilyen szar emberek leteznek (ez a seggnyalodra is vonatkozik).egyszeruen rohogni jottem vissza, nem szegyenkezni.
rohogni az ilyen szanalmas szar embereken, mint ti.pl ez a megalomanias reszeges macskajancsi. kibaszott nagy a pofaja, de azt mar reg elfelejtette, hogy ki is tette ot naggya anno. ez is egy szanalmas szaralak.
rolad neis beszeljunk, kedves bbt. te es a tisztelet az kb ket kulonbozo dolog. ugyanez elmondhato a vasagyasrol is.
de nehogy azthidd, hogy barmennyire is erdekeltek 🙂
vehhcsaba meg egy rendes ember lenne, ha nemlenne ennyire beszukult gondolkodasu naiv, buta.
jajj de erdekes, hogy pont most tertel vissza :))))))))))))))))))
ahogy a dragalatos vasagyas baratocskad is 🙂
de jo helyen jartok, ismet lehet kavarni a szart.itt sajnos kurvara nem penzt kell gyujteni, nem forummotort kell cserelgetni, hanem az ilyen aljadek embereket, mint te, razoli es macskajancsi kene elpaterolni. de ez ofkoz ugysem megy, nyaljatok csak egymas segget tovabb itt szepen.
persze mindenki melletek all, hogy is lenne ez maskepp.legyel boldog, szerszámkalap. ja es udv ujra a szanalomforumon :))))
na, nekem jobb dolgom is van nalatok, kulonben is utalom a fajtadat.na csa 😉
2006-09-18-06:27 #2071643No ezért nem jártam már ide egy darabig… ez már undrító!
Én elismerem itt páran nagyon ott vannak „szakmailag”, de sajnos nagyon gyerekes lelkivilággal.
Ha vmelyik mod vagy admin kicsit moderálná már a fórumot/topicot…2006-09-18-07:29 #2071644Az volt az igény, hogy ne moderáljuk 🙂
Szóval Killall hozzászólását nem minősíteném, legyen dolga a pszichiáterének is.
Részemről a téma lezárva…2006-09-18-08:06 #2071645csaba wrote:Az volt az igény, hogy ne moderáljuk 🙂Nem, az volt az igény, hogy mutassunk valami tiszteletet a kezdők iránt mert ha nem, nem jönnek ide. Mellesleg nagyrészt el lehet lenni moderálás nélkül az igaz, de előbb-utóbb mindig jön valaki akit rendre kell utasítani. Az ilyen maga tartás ugyanúgy elriaszt innen sokakat mint a tiszteletlenség. Erre is jó példa a HUP. Trey sokáig hagyta az ilyet is de aztán besokallt és meglepő módon Gabucino elkezdett értékelhető(bb) posztokat gyártani. Ha nem akarod, hogy a munkád egy ember miatt tönkre menjen nyugodtan tiltsátok ki innen killallt. Úgy látszik nem képes elviselni, hogy a dolgok nélküle is működnek.
Egy lazább hozzálállás jót tesz a fórumnak de a teljes lazaság nem. Meg kell találni az arany középutat.2006-09-18-08:25 #2071646Persze, hogy nem a teljes moderálatlanság az igény… 🙂
csupán arra céloztam volna, hogy az ilyesfajta „konzekvensen ártó” felhasználókat teljesen felesleges kizárni, hiszen ha ártani akar, akkor regisztrál egy felhasználót és árt.
Arra kérnék mindazonáltal mindenkit, hogy ne reagáljon a provokációkra. A hozzászólások számának növelésére, és a fórum színvonalának emelésére nem ez a megoldás….2006-09-18-12:01 #2071647pdx wrote:kisbetu wrote:(Az meg aztán igencsak elgondolkodtatott, hogy tavaly regelt nullahozzászólásos „fórumtag” rohant a HUP-ra vészharangot kongatni azért a fórumért, amiben egy karakter munkája nincsen.)Nem kell célozgatni, mond ki… a logikádból kiindúlva következik az, hogy a saját egóm növelése érdekében küldtem be a cikket, vagy inditottam el a szavazást…
Módosítás: és amúgy nem értelek, hogy is jövök én a te killal al vivott haborúd közepére? Jah hogy tereljük el a figyelmet ahogy a karika-büvészek csinálják (a fény gyorsabb mint a szem), az már megint más dolog..
Az célzás végülis nem róllam szólt (privátban megbeszéltük a félreértést), szóval visszaszívom.. bocs
2006-09-20-19:38 #2071648Na akkor ismét fölhoznám a topikot, mert úgy látszik, szükség van rá. Még mindig többeken úgy érzik, hogy ha kell, ha nem, nekik mindenáron moderálniuk és moderátoroskodniuk kell. Pontosan emiatt robbant ki a vita, pont emiatt hagyták itt több tucatnyian a fórumot (Killall, Orgon, Dexter, stb. stb.). Ezután megegyeztünk a Csabával, hogy törli a mod jogunkat, hogy ilyenek ne fordulhassanak elő többé, de ez nem történt meg. Ami felháborító, hogy most is nem csak a szóban forgó politikai / flame post tűnt el, hanem szinte egy egész fórum-oldalnyi hozzászólás. Habár leírtam, hogy egyetértek azzal, hogy nem kell ide a politika, és nem is én írtam a politikai hozzászólást, de ha a srác belátta, hogy nrosszul cselekedett, akkor mért nem lehet érintetlenül hagyni békében azt a sz*ros topikot? Miért kell folyton oldalakat törölni. Ami bosszant, hogy az én postjaim és sok másik is törlődött, amik „színesítették” az oldalt, és nem csak a nyers szöveg volt… Ha parasztosan akarnék fogalmazni, akkor azt mondanám, hogy ez az embereket qrvára felb@ssza idegileg, de mivel nem akarok így fogalmazni, csak annyit írok, hogy bicskanyitogató továbbra is. Ugyanúgy maradhat az UHU 2.0 topikban bögrés megbeszélés, UHU-póló csevej, „IGEN”-el kapcsolatos kérdés, mert hozzátartozik a témakörhöz. De minek is koptatom a számat, úgyis ez is süket fülekre fog találni…
2006-09-20-20:11 #2071649bepe79 wrote:Na akkor ismét fölhoznám a topikot, mert úgy látszik, szükség van rá. Még mindig többeken úgy érzik, hogy ha kell, ha nem, nekik mindenáron moderálniuk és moderátoroskodniuk kell.Kedves bepe!
1. Az egyik hozzászólásodban te is kifogásoltad a politikai megnyilvánulásokat.
2. A (nem létező) uhu 2.1-es disztróról való csevely szakmai tartalma NULLA.
3. Ajánlom figyelmedbe a társfórumunkon megjelent figyelmeztetést, (politikai színezetű hozzászólásokkal kapcsolatban) amivel a magam részéről teljesen egyetértek.Ui.: mielőtt bárki félremagyarázná: nem én töröltem az általad hiányolt post-okat, de eltávolításukkal egyetértek.
Hadd álljon itt a hup-on megjelent állásfoglalás, aminek a tartalmával csak azonosulni tudok:
„Felkérek mindenkit, hogy az oldalon NE POLITIZÁLJON. Ez az oldal nem erről szól. Ezzel van tele a TV, a sajtó, az utca. Teljesen felesleges még itt is ezzel ingerelni azokat, akiket ez nem érdekel. Aki politizálni akar, az legyen szíves keressen magának más fórumot. Aki nem tud eleget tenni ennek a kérésnek, az azonnal bannolásra kerül. Ha ez nem vezet eredményre, az oldal le fog állni addig, amíg be nem fejeződik itt ez az állapot.”Üdv.
2006-09-20-20:58 #2071650Macskajancsi wrote:Hadd álljon itt a hup-on megjelent állásfoglalás, aminek a tartalmával csak azonosulni tudokÉs még nem is tetted hozzá, hogy a témát ott is törölték.
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz