Kezdőlap › Fórumok › Linuxos hírek a nagyvilágból › 200.000 hozzászólás tanulságai
- This topic has 221 hozzászólás, 53 résztvevő, and was last updated 18 years, 8 months telt el by
vettemtegnap2kutyat.
-
SzerzőBejegyzés
-
2006-09-20-21:02 #2071651Macskajancsi wrote:bepe79 wrote:Na akkor ismét fölhoznám a topikot, mert úgy látszik, szükség van rá. Még mindig többeken úgy érzik, hogy ha kell, ha nem, nekik mindenáron moderálniuk és moderátoroskodniuk kell.
Kedves bepe!
1. Az egyik hozzászólásodban te is kifogásoltad a politikai megnyilvánulásokat.
2. A (nem létező) uhu 2.1-es disztróról való csevely szakmai tartalma NULLA.
3. Ajánlom figyelmedbe a társfórumunkon megjelent figyelmeztetést, (politikai színezetű hozzászólásokkal kapcsolatban) amivel a magam részéről teljesen egyetértek.Ui.: mielőtt bárki félremagyarázná: nem én töröltem az általad hiányolt post-okat, de eltávolításukkal egyetértek.
Hadd álljon itt a hup-on megjelent állásfoglalás, aminek a tartalmával csak azonosulni tudok:
„Felkérek mindenkit, hogy az oldalon NE POLITIZÁLJON. Ez az oldal nem erről szól. Ezzel van tele a TV, a sajtó, az utca. Teljesen felesleges még itt is ezzel ingerelni azokat, akiket ez nem érdekel. Aki politizálni akar, az legyen szíves keressen magának más fórumot. Aki nem tud eleget tenni ennek a kérésnek, az azonnal bannolásra kerül. Ha ez nem vezet eredményre, az oldal le fog állni addig, amíg be nem fejeződik itt ez az állapot.”Üdv.
Lehet, hogy szakmai tartalma „NULLA”, de egy fórum – legyen az akár „szakmai” fórum – sem mindig csak és kizárólag a szakmai tartalomról szól. Pont attól lesz színes egy fórum, hogy lehet beszélgetni egy kicsit a másikkal, és hülyülhetek egy kicsit úgymond a nigthwalkerrel vagy mással egy topikban. Ettől ez még nem a topik szétoffolásához és szétzüllesztéséhez vezet, ő is tudja, hogy hol a határ, és én is. Én egy arany középutat javaslok, mert így megint ott tartunk, ahonnan az út elején elindultunk…
2006-09-20-21:04 #2071652Itt azért nem kéne jönni a hupos szöveggel, mert szóltak a srácnak, hogy ezt itt nem kéne. Elismerte, leállt, és nem csinálta tovább. Megjegyzem, hogy a csomaggal való poénkodásba nem halt volna bele egyikőnk sem (habár tetszeni nekem sem tetszett…). De ezután mégsem kéne egy oldalnyi postot törölni, mert pont ezekre panaszkodtak itt az userek oly nagyon. Legalábbis szerintem.
2006-09-20-21:45 #2071653A politikáról annyit, hogy én azt hittem ide felnőtt emberek járnak.
Lehetett volna annyi eszem, mint Treynek, aki megmondta, hogy törli az ilyen szarokat.Ez a véleményem . UFF
2006-09-20-21:54 #2071654bepe79 wrote:Itt azért nem kéne jönni a hupos szöveggel, mert szóltak a srácnak, hogy ezt itt nem kéne. Elismerte, leállt, és nem csinálta tovább. Megjegyzem, hogy a csomaggal való poénkodásba nem halt volna bele egyikőnk sem (habár tetszeni nekem sem tetszett…). De ezután mégsem kéne egy oldalnyi postot törölni, mert pont ezekre panaszkodtak itt az userek oly nagyon. Legalábbis szerintem.Nem kéne ezt ennyire feltupírozni. A kutya ugat a karaván halad. lépjünk túl ezeken a dolgokon.
2006-09-20-22:53 #2071655A moderátorok miért moderátorok még mindig? Nem úgy volt, hogy ez mostantól nem lesz, vagy félreértettem valamit?
2006-09-20-23:16 #2071656Elvileg megszabadítottam minden érintettet a jogaitól, a rangjelzések azért maradtak.
2006-09-21-04:22 #2071657dexter: mi mukodik?:)
csabus: abszolut nem provokacionak szanom a dolgot, egyszeruen az elhallgatott/elmismasolt dolgokat probalom felszinre hozni. bepe jol mondta, bicskanyitogato ez a forum es belolem is bicskanyitogato stilust valt ki. szorri.
amugy pszihiaterre nincs szuksegem, koszi. jol vagyok 🙂na, pa’pussz
(c) k i l l a l l
ps: ja, es IGEN 😛
2006-09-21-06:36 #2071658vettemtegnap2kutyat wrote:ps: ja, es IGEN 😛Bocs, de mit igen? :blink: 🙂
2006-09-21-16:27 #2071659Hiányoznak a színek a fórumból?
Nanemá!Ez kell?
IGEN!
2006-09-21-16:40 #2071660Hagyjuk már ezt a topikot…
Mért kell mindig felhozni?(egyébként meg a rózsaszín a legtutibb szín a világon! http://cukivagyok.hu)
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz