200.000 hozzászólás tanulságai

Kezdőlap Fórumok Linuxos hírek a nagyvilágból 200.000 hozzászólás tanulságai

10 bejegyzés megtekintése - 211-220 / 222
  • Szerző
    Bejegyzés
    kisbetu
    Felhasználó

Nem lehet hagyni, mert a szakmai topikok nem elég színesek. A Bepe is megmonta.

dexter11
      Felhasználó

2. A (nem létező) uhu 2.1-es disztróról való csevely szakmai tartalma NULLA.

Egyetértek bepével. Ez egy fórum it a kötetlen beszélgetésnek is helye kell(ene) legyen. Nem kell megmondani az embereknek, hogy miről beszélgethetnek és miről nem amíg át nem lépnek bizonyos határokat. Az eddigi majd 20 oldal pont az ilyen változások szükségességéről szólt. Nem tudom tudtok-e még törölni vagy sem de ha igen szerintem ne tegyétek.

Killall: van aki kérdez és van aki válaszol. Nagyjából ennyi kell, hogy egy fórum működjön ha eltekintünk a szoftveres és hardveres feltételektől.

pointux
        Felhasználó

Szerintem meg hülyeség is linuxfórumnak nevezni…  :poketoungeb:
          (Sőt a linux-baromságot el is lehetne felejteni.)

Minjá’ Csaba ki is ír egy szavazáűst „Minek nevezzele!” címmel. ::)

dexter
          Felhasználó

Nahát, nem kellene enyire megsértődni.

kisbetu
            Felhasználó

Ez sértődés lenne?
              Nanemá!

Itten valakikek szeretnék teljesen lezülleszteni a fórumot egy kocsmai beszélgetés színvonalára.
              Halyrá, ez a jövő. A tijétek! Magatoknak züllesztitek!

(Nem merek a SUE fórumban rákérdezni a kedves kérdezőre, hogy miért pont azokat a betűket használta a hozzászóllássa összeütéséhez, mert ha véletlenüll Magyarull írrnék neki, elfutna panaszkoni a …)

gendelider
              Felhasználó

Bocs, ha az újonc beleszól.

Azért a látszatnál többet szoktam itt lenni, de csak akkor jelentkezem be, ha írni is akarok. Ha kereséssel találok megoldást a problémámra, akkor csak vendégként olvasok.

Örülök, hogy a fórum megmaradt.

Ismerek néhány fórumot innen-onnan  (nem szakmaiakat), ez azokhoz képest elszabadult indulatok esetén is maximum szüzességi fogadalmat tett apácák teadélutánja 🙂 (betartották, semmi rabló az erdőben! 🙂 )

Szeretném továbbra is élvezni a jó tanácsokat. Most megyek, megnézem, hátha volt valakinek ötlete a kérsésemre.

vettemtegnap2kutyat
                Felhasználó

„Elvileg megszabadítottam minden érintettet a jogaitól, a rangjelzések azért maradtak.”

es minek maradtak, kedves csabika, disznek?
                  megint hazudsz.
                  annyira szanalmas es alattomos ez a hazudozas.
                  erdekes, viszkis baratunk moderator lett, de q1q2 meg mindig admin 🙂
                  hogyisvanez?

csaba
                  Felhasználó

Légy szíves foglalkozz a saját problémáiddal, hozzászólásaid paranoid stílusából ítélve lehet gondod bőven.
                    Vedd észre, hogy ezen az oldalon _senki_ sem kíváncsi az ilyen jellegű mocskolódásra. Mindenki szeretne nyugodtan fórumozni, és nem a tiédhez hasonló magasröptű hozzászólásokat olvasgatni.
                    A másokat sértegető hozzászólásaid vidd el más oldalakra. Biztosan neked is megvan a magad közönsége, akikkel jól megértitek egymást, de veedd észre, hogy ez az oldal nem ilyen. Itt egyedül vagy ezzel a szemlélettel.

Üdv
                    Csaba

smica
                    Felhasználó
                      vettemtegnap2kutyat wrote:
                      es minek maradtak, kedves csabika, disznek?
                      megint hazudsz.

Ha nem vetted volna észre, rangjelzések más fórumokon is vannak.
                      Nem akarok veled kötözködni, killall, mert tisztellek és becsüllek, azért a munkáért, amit sok éven át végeztél itt, de ha nem tetszik a fórum, akkor minek vagy itt?
                      Nem emlékszem, hogy a Prohardver, vagy a HWSW fórumán bárki is megkérdezte volna a tagokat, hogy milyen változtatások legyenek, mégis sokan használják, akinek meg nem tetszik, az meg elmegy máshová.
                      A hup -al kapcsolatos dolgokról is csak trey dönt, senki más. Ott sem kérdezték meg a nagyérdeműt arról, hogy mi változzon és milyen irányba.
                      Ezzel ellentétben csabát hónapok óta rángatjátok jobbra balra, attól függően, hogy ki mit szeretne.

Amikor a hup új szervere megérkezett néhány emberke rögtön elkezdett ötletelni, hogy miket kéne kezdeni a nagyobb hardverkapacitással, mire a közösség többi tagja egy emberként hurrogta le az illetőket. Idézem egyiküket: „Ne verjétek már trey f*szával a csalánt! Majd ő eldönti, hogy hogy lesz.” 
                      Akkor most ezt mondom én is: majd csaba eldönti.

Macskajancsi
                      Felhasználó
                        vettemtegnap2kutyat wrote:
                        erdekes, viszkis baratunk moderator lett, de q1q2 meg mindig admin 🙂
                        hogyisvanez?

Csak hogy mindenkinek világos legyen, a ‘viszkis baratunk’ én vagyok.
                        A chat-en a kilépő üzenetem: „a macskák whisky-t innának”.
                        Ez egy szóvicc „a macskák whiskas-t ennének” reklámra.
                        Hogy kedves killall barátunk honnan veszi, hogy alkoholista vagyok, számomra megfejthetetlen – soha, sehol nem találkoztam vele személyesen, (egyre erősödik bennem a meggyőződés, hogy nem is fogok) tehát ebben a dologban érdemi információval nem rendelkezhet.
                        Ezek a rám vonatkozó utalások aljas rágalmazó sárdobálások. Most már qrvára elegem van belőled, kedves killall.
                        Amennyiben a fórum életében részt kívánsz venni, próbálj a szakmai részre koncentrálni. Nap mint nap tesznek fel kérdéseket a fórumozók, még meg sem kéne erőltetned magad, hogy segíteni tudjál.

10 bejegyzés megtekintése - 211-220 / 222
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.