200.000 hozzászólás tanulságai

Kezdőlap Fórumok Linuxos hírek a nagyvilágból 200.000 hozzászólás tanulságai

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 222
  • Szerző
    Bejegyzés
    gdavid
    Felhasználó

szerintem is kar lenne az oldalért.
      régen sokat jártam ide, de mióta először átáltatok azóta nem jön be nekem az oldal. valahogy nem fexenek nekem a sminkek, a beosztások a külön fórum-motor a százéves hírek. az pedig, hogy a HUP tartalma be van rakva….. inkább nem is mondok rá semmit.

számomra nehezen követhető ez a fajta fórum, ahol ömlesztve vannak a hozzászólások és nehéz kibogozni ki mire válaszolt.

nekem a az amit trey csinált a HUP motorral, az bejött. lehet itt is arra volna szükség…

tothaa
      Felhasználó

Imádom az oldalt. Még mindig reménykedem, hogy marad. (a másik fórumról idáig még nem is hallottam)

klala
        Felhasználó

Ha már ilyen sok embernek jelent valamit, akkor segítsünk Csabának. Mindenki, aki tud akár 500 FT is, utaljon Csaba számlájára. Ha Csaba úgy látja, hogy elegendő pénz jött össze hogy folytassa akkor minden rendben.
          Megkérném Csabát, írja le a számla számát, hogy utalni tudjak. Hátha segít a döntésben neki.
          A szakmai dolgokon meg csak ő tud változtatni, hogy mindenki számára kielégítő legyen.

klala
          Felhasználó

Még mindig várom a számla számot.

Kata
            Felhasználó
              gdavid wrote:
              számomra nehezen követhető ez a fajta fórum, ahol ömlesztve vannak a hozzászólások és nehéz kibogozni ki mire válaszolt.

nekem a az amit trey csinált a HUP motorral, az bejött. lehet itt is arra volna szükség…

Hát, nem tudom, mikor lenne Csabának ideje arra, hogy benyomja az egész adatbázist drupal alá… Nem kis meló lenne.
              Szerintem amúgy is huszadrangú a fórummotor meg a kinézet, igazából a hozzászólások tartalma és a hozzászólók személye, stílusa határozza meg az egészet. Én pl. jobban szerettem a régi hupot (bár annak örültem, hogy ezek a hülye sárga vigyorgó fejek száműzve lettek; ha rajtam múlna, innen is kiirtanám őket 🙂 ), dehát ízlések és pofonok; különben is a legtöbb ember bizonyos más emberek miatt jár egy adott fórumra, azaz vannak olyan egyéniségek, akikre lehet számítani, plusz van stílusuk, humoruk, stb.

Nagyon nem akarnék beleszólni, hogy legyen vagy maradjon *, mert akinek nincs benne pénze, annak könnyű dumálni; ráadásul egy idő óta nem is követtem naprakészen az itteni eseményeket, de az biztos, hogy kár lenne érte. Felvetődött több helyen is, hogy egyáltalán szükség van-e két, hasonló profilú fórumra, „el tud-e tartani” a közösség kettőt – és szerintem igen. Nem kell a Linuxfórumból HUP#2-t csinálni, és a két fórum nem ugyanazt a közönséget vonzza (eltekintve az esetleges átfedésektől 🙂 ).

* na ezt jól megírtam 🙂 szóval, hogy „legyen vagy ne legyen”, avagy „maradjon vagy szűnjön meg”, nem kívánt törlendő 🙂

xer321
              Felhasználó

Én nagyon sajnálnám, ha nem lenne többé lf, de ha maradna akkor minden esetre újra kéne fogalmazi az alapszabályokat.
                Magam részéről 300-500 Ft-ot megér, hogy fennmaradjon ez az oldal, mert már sokan segítettek nekem és kevéske tudásommal próbáltam másokon is segíteni.

Véleményem a lappal kapcsolatban:
                Sajna a legtöbb problémám a kereséssel volt. Igen, Drupal motor nem lenne kár….
                Usereket megtartani a többi a „szemetesbe”.
                Kevesebb, de megbízhatóbb Moderátor.
                Nem oda illő válaszért (értem alatta „anyázást”) WARN.
                2 WARN után ban 3 hónapra.
                Érdemes lenne összeállni a hup moderátoraival, hogy ha esetleg ott is volt regisztrálva akkor esetleg jobban figyelemmel tartsák.

Részemről ennyi, de én nagyon sajnálnám, ha megszűnne a lf.hu…. 🙁

csaba
                Felhasználó
                  klala wrote:

Ne haragudjatok nem írok számlaszámot, nem szeretném, ha ez a topic átmenne kéregető kunyeráló, esetleg markecoló topicba, hogy aztán meg lehessen vitatni hogy milyen élhetetlen a tulaj, hogy itt ácsingózik a tagok pénzére….
                  És persze a legfontosabb : messze nem a dolog anyagi része az, ami a fő gond, hanem az eszmei erkölcsi.
                  Hál’ Istennek, én még egy olyan korban szocializálódtam, amikor ez még jelentett valamit….

klala
                  Felhasználó
                    csaba wrote:
                    klala wrote:

Ne haragudjatok nem írok számlaszámot, nem szeretném, ha ez a topic átmenne kéregető kunyeráló, esetleg markecoló topicba, hogy aztán meg lehessen vitatni hogy milyen élhetetlen a tulaj, hogy itt ácsingózik a tagok pénzére….
                    És persze a legfontosabb : messze nem a dolog anyagi része az, ami a fő gond, hanem az eszmei erkölcsi.
                    Hál’ Istennek, én még egy olyan korban szocializálódtam, amikor ez még jelentett valamit….

Nem haragszom, ahogy gondolod. De azért szeretném, ha az oldal továbbra is működne.

dexter11
                    Felhasználó

Klala vehetsz 500 Ft-os email címet.
                      A drupal motorrol annyit – ha lehet egy kis offtopic – hogy lehet akár a program tervezés és implementáció csodája valamint a világ legjobban karbantartott szoftvere de akkor is halál idegesítő és átláthatatlan, hogy ki kinek a hozzászólására válaszolt. Úgyhogy lehet, hogy portál motornak ragyogó és Treynek sokkal egyszerűbb az élete, de mint fórum motor borzalmas.

Most pedig az igazán fontos dologról. Mindenképpen a második lehetőségre szavaznék. A fórum él és működik. Még most is, akárki akármit mond. Ezzel szemben a moderátor gárda teljes csődöt mondott. Ezért szerintem ha Csaba úgy dönt, hogy tovább folytatja akkor mindenképpen el kell venni a moderátori jogokat mindenki mástól. Maximum egy moderátor legyen még aki Csaba távollétében fegyelmezi az idelátogatókat.

klala
                      Felhasználó
                        dexter11 wrote:
                        Klala vehetsz 500 Ft-os email címet.
                        A drupal motorrol annyit – ha lehet egy kis offtopic – hogy lehet akár a program tervezés és implementáció csodája valamint a világ legjobban karbantartott szoftvere de akkor is halál idegesítő és átláthatatlan, hogy ki kinek a hozzászólására válaszolt. Úgyhogy lehet, hogy portál motornak ragyogó és Treynek sokkal egyszerűbb az élete, de mint fórum motor borzalmas.

Most pedig az igazán fontos dologról. Mindenképpen a második lehetőségre szavaznék. A fórum él és működik. Még most is, akárki akármit mond. Ezzel szemben a moderátor gárda teljes csődöt mondott. Ezért szerintem ha Csaba úgy dönt, hogy tovább folytatja akkor mindenképpen el kell venni a moderátori jogokat mindenki mástól. Maximum egy moderátor legyen még aki Csaba távollétében fegyelmezi az idelátogatókat.

Köszönöm szépen az 500 FT mail címet de nem élnék vele. Ha neked szükséged van rá, akkor majd felajánlom neked. 🙂  De részemről, nem mail címről szól a történet.

10 bejegyzés megtekintése - 31-40 / 222
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.