3. lf.hu találkozó

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 107
  • Szerző
    Bejegyzés
    Gyuszk
    Felhasználó

Ottleszek. 😉 Imádom a jó zsíros kajákat.

kisbetu
      Felhasználó

cím javítása rendel: lh.hu -> lf.hu
        kösz

kelemengabor
        Felhasználó

Az elsõ találkozón tovis felajánlotta, hogy esetleg lehetne hozzá is menni, elõbb sztem meg kellene kérdezni, hogy ezt még tartja-e, nehogy duplamunka/sértõdés/bármirossz legyen belõle.

admin
          Adminisztrátor

Szépnek szép, de mi van ha 40 fok lesz(árnyékban)!?
            Azok a fák még kicsik hûs árnyéknak!
            Képzeld el sütés-fõzés utánna tele hassal kaja+sör+bor és 40 fok a kis fák alatt is. :huh: 😀
            Inkább a bakony lenne jó erre a célja!
            Nem tom ki járt már Bakonybél felé?
            Ott az út szélén vannak pihenõ, sütõ-fõzõ helyek és a nagy erdõnek köszönhetõen
            nincs hõség.
            Ja és szúnyogok is csak kevesen!

Deus
            Felhasználó

Amirõl képet nem csináltam: ahol az a két bográcshely van egymás mellett, attól úgy 15 méterre van egy kis erdõ, a tótól vagy 4 méterre. Bár ott sem haatalmas nagyok a fák, nem 6 méter magasak, de azért a 3-4 méter magas fa is ad egy kis árnyékot. Ha kell csinálok arról is képet. De felõlem aztán mehet akár a Bakony is.
              Tövisnek akkor küldök egy üzenetet.

tovis
              Felhasználó

Természetesen a felajánlás áll!

A környezetet megnézheted itt:

http://members.chello.hu/rozsa.gabor1/

Problémák:
                – Budapesttöl 62 Km – 2a – 2 Parassapuszta felé, megközelítés (gk. leszámítva)
                vonat (azt hiszem a nyugati pu.) és VOL

razoli
                Felhasználó

Hohohóó!! Nagyon jó! 😀
                  Nagyorosziig vakon is eltalálok, szóval ismerõs a pálya. Ha szükséges 3-4 embert el is tudok vinni magammal. (Fõleg olyanokat, akik alkalomadtán nem riadnak vissza az autószereléstõl/tolástól) 😀
                  Program: akár autodidakta módon néhányan felkészülünk valami témából és elõadjuk. Persze ehez célszerû összegyûjteni, hogy kit mi érdekelne.

Deus
                  Felhasználó

Nos akkor a további szervezkedést én hagyom.
                    A hely tetszetõsnek hangzik, érdekel a dolog. Meglestem volna a képeket, de valaminek köszönhetõen (lehet, hogy sulinet? 😀 ) nem jöttek be.

kovi
                    Felhasználó

Program: akár autodidakta módon néhányan felkészülünk valami témából és elõadjuk. Persze ehez célszerû összegyûjteni, hogy kit mi érdekelne

A fénysebesség felé hajló v érték esetén jelentkezõ dilatáció és kontrakció. Elsõsorban utóbbi, mert míg az elsõ tiszta ügy, utóbbit nagyon nem fogadja be az agyam. 🙂 . Szóval aki tudja az készüljön. Beborozott állapotban totál be fogok fordulni a magyarázatokon. 🙂

zehyo
                      Felhasználó

A fénysebesség felé hajló v érték esetén jelentkezõ dilatáció és kontrakció. Elsõsorban utóbbi, mert míg az elsõ tiszta ügy, utóbbit nagyon nem fogadja be az agyam.  🙂 . Szóval aki tudja az készüljön. Beborozott állapotban totál be fogok fordulni a magyarázatokon.  🙂
                        [align=right][snapback]135801[/snapback][/align]

Ezek mind valahogy összefüggenek, szal bele lehet magyarázni a dolgokat…csak ugye sztem vhogy az egész nem annyira befogadható. De éppenséggel utánnanézhetünk a dolgoknak..nekem amúgy is most lesz érettségim, szvsz van is benne rel. elmélet téma 😉

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 107
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.