3. lf.hu találkozó

7 bejegyzés megtekintése - 101-107 / 107
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

a munkahelyi szierrámat rád is bíznám, mert a szerelõk eddig úgy dolgoztak, hogy mûszaki után vagy 3szor vissza kellett vinni hozzájuk.

a legjobb hiba, mikor kettesben kanyarodsz, kis fordulaton megy még a motor, ezért nyomod a gázt. erre a *****láda visszaugrik egyesbe, tövig nyomott gázzal, hát nem mondom milyet ugranak az út mellett 🙁  pedig ilyenkor nem is szándékosan száguldozok, kanyarban nem szoktam állatkodni mert féltem magam + a  kocsit + az embereket.

vagy említsem a menet közben elfolyó hûtõvizet, ez is királyos. belvárosban tolni a kocsit, egy templom elõtt várni a hûvösre, míg beletöltheted a következõ adagot..
      [align=right][snapback]143703[/snapback][/align]

://OFF
      Váltócsere, hûtõcsere és semmi sufnituning.
      ://OFF

kisbetu
      Felhasználó

(Szerk.:Kisbetu te nem kaptál, mert te Fix vagy és számolunk veled és lányoddal)

Lehet, hogy hozok még egy embert, de neki a szállást még ki kell találni.
        Még nem fórumtag, de a Linuxszal õ fertõzött meg engem.

razoli
        Felhasználó

Még nem fórumtag, de a Linuxszal õ fertõzött meg engem.
          [align=right][snapback]143712[/snapback][/align]

Na õt feltétlenül meg kell ismernem! 😀 😀

admin
          Adminisztrátor

Felmerült bennem a kérdés, hogy az érdektelenség miatt le kell fújni a találkozót.
            Aki jelentkezett, azt sajnálom és azt is, hogy nem jött össze, az idõ kevés, az emberek is kevesen vannak ahhoz, hogy igazán hangulatossá tegyük a találkozót.

kisbetu
            Felhasználó

R.I.P.

tovis
              Felhasználó

Felmerült bennem a kérdés, hogy az érdektelenség miatt le kell fújni a találkozót.
                Aki jelentkezett, azt sajnálom és azt is, hogy nem jött össze, az idõ kevés, az emberek is kevesen vannak ahhoz, hogy igazán hangulatossá tegyük a találkozót.

csaba
                Felhasználó
                7 bejegyzés megtekintése - 101-107 / 107
                • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.