3. lf.hu találkozó

10 bejegyzés megtekintése - 41-50 / 107
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

Nekem ismét lõttek.
      [align=right][snapback]141768[/snapback][/align]

Na neee! 😀

tovis
      Felhasználó

A Borsosberényi mgehívás áll. Ha gondoljátok szállást is kereshetek, pl. Bánk -on
        ami ck. 20 perc autóval és van egy szép tó. Sátrat nem tudok adni, van két kisebb sörsátor – mondjuk a harmat nem lep el. Van két szabad szoba, hányan férnek bele – nem tudom. Bográcsolni, nyárson, tárcsán, *****énen, nyílt tüzön sütögetni lehet. A fogyasztást nektek kell állni, fiatalkorúakat nem itatok, de szívesen látok.

Augusztus 6-7 még függõben
        Augusztus 13-14 OK
        Augusztus 20-21 lehet, de függõben
        Biztos hogy csak a hétvégéket szeretitek?

kisbetu
        Felhasználó

Na neee! 😀
          [align=right][snapback]141772[/snapback][/align]

Kb. aug 4-én beültetnek egy személygépjármûbe és útnak indítanak kies tájak felé. Ha mázlim van és minden klappol, úgy 20.-ára hazaérek.

admin
          Adminisztrátor

Kb. aug 4-én beültetnek egy személygépjármûbe és útnak indítanak kies tájak felé. Ha mázlim van és minden klappol, úgy 20.-ára hazaérek.

admin
            Adminisztrátor

://OFF
              Sany!
              Az avatárodban mit csinál az animált gif pingvin? ://OFF

kelemengabor
              Felhasználó

Biztos hogy csak a hétvégéket szeretitek?
                [align=right][snapback]141773[/snapback][/align]

Nem feltétlenül, de a nyáron (is) dolgozó jómunkásokra gondolva mondtam hétvégéket, talán jobban ráérnek vagy ilyesmi… de végül is lehet akár hétköznap is, a vendéglátóé az utolsó szó 🙂
                Nekem személy szerint a 13-14 hétvége tetszik (sátram nincs, úgyhogy foglalnék valami szállásfélét) csak az meg ugye ütközik a szigettel (aug 10-17), mint fentebb már említette szati, nem tudom, ez hány embernek jelent gondot?

szati
                Felhasználó

Igen egybe esik a szigettel de nekem nem gond azokon a napokon (13-14)úgy sem akartam kint lenni. Amúgy 17 és fél éves vagyok.

Ja és még egy kérdés, valahogy tömegközzel meglehet közelíteni a helyet?

admin
                  Adminisztrátor

://OFF
                    Sany!
                    Az avatárodban mit csinál az animált gif pingvin? ://OFF
                    [align=right][snapback]141788[/snapback][/align]

Off:
                    A csak win alatt mûxõ cuccokat kidobja. 😀

razoli
                    Felhasználó

Nos, mi a helyzet a linuxfórum-táborral? 🙂
                      Elsõsorban fel kellene mérni, hogy kire számíthatunk, így mindenki aki _tuti_ eljönne, tegye tiszteletét ebben a topikban. Ha összejön a dolog, akkor kb 80%, hogy 3-4 ember a helyszínre tudok szállítani elsõsorban Bp-Vác irányából, valamint egy 2 személyes sátorral is hozzá tudok járulni az eseményhez.

admin
                      Adminisztrátor

Dunaharaszti ,Dél Budapest irányából négy ember befér hozzám. Csak a hely és az idõpont legyen meg.
                        Sátrat viszek. Kaját összedobjuk, vagy külön-külön visszük? Persze a piára is gondolni kell.

10 bejegyzés megtekintése - 41-50 / 107
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.