3 rövid kérdésem volna….

Kezdőlap Fórumok Vegyes felvágott 3 rövid kérdésem volna….

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 15
  • Szerző
    Bejegyzés
    ats
    Felhasználó
      momex
      Felhasználó

…miért ez egy folyamat,nem egy állapot?

admin
        Adminisztrátor

momex:
          „Akkor elvileg nem a memória eleje hibás tehát, ha én ezt a modult beteszem egy olyan gépbe, ahol csak és kizárólag dos fut a maga 1 megájával, akkor ez az életben nem fog hibázni? Nem?”
          a dos memoriakezeleserol sokat lehetne szidni, de azert 1 meganal tobbet kepes kezelni;
          linux alatt van egy jo kis kernel patch, ami kikapcsolja a memhasznalatbol a hibas reszeket (vagy badram vagy badmem a frisebb, ha erdekel megnezem);

fellow

momex
          Felhasználó

Fellow!

Igen érdekel, de a kernel patch egy kicsit gázosan hangzik nekem…., de hátha meg tudok vele bírkózni! 🙂

Fellow Guest? Na igen!
            Fellow benéztél a fórumra??? 😆 😆 😆 😆

momex
            Felhasználó

3. rövid kérdésem, egy régi P1-es proci venticserére szorult, d csak olyat kaptam, aminek van egy csatlakozója is, viszont az alaplapon meg nincs, venti kábelei fekete-piros-sárga, a feketét és pirosat bekötöttem forog is, de nekem lassúnak tûnik, jó így vagy sem?

Köszi!

kelemengabor
              Felhasználó

Fellow!

Igen érdekel, de a kernel patch egy kicsit gázosan hangzik nekem…., de hátha meg tudok vele bírkózni! 🙂

Fellow Guest? Na igen!
                Fellow benéztél a fórumra???  😆  😆  😆  😆
                [align=right][snapback]84958[/snapback][/align]

á, annyira nem az, nekem is hibás a ramom, badmem/badram párossal simán megy. A peccselés kicsit tényleg gáz, néhány sort nem talált meg az uhu (agyonpeccselt) alap kernelében, de sikerült rágyógyítani. Viszont mûködés közben stabil. Ha érdekel, keress meg priviben.
                Ja, a honlapok:
                http://rick.vanrein.org
                http://badmem.sf.net

opsz, most látom, hogy nem az uhu topicban vagyunk… más disztróknál valszeg simábban megy a dolog.

admin
                Adminisztrátor

3. rövid kérdésem, egy régi P1-es proci venticserére szorult, d csak olyat kaptam, aminek van egy csatlakozója is, viszont az alaplapon meg nincs, venti kábelei fekete-piros-sárga, a feketét és pirosat bekötöttem forog is, de nekem lassúnak tûnik, jó így vagy sem?

Köszi!
                  [align=right][snapback]85239[/snapback][/align]

Ha nem melegszik a proci akkor biztosan jó.

momex
                  Felhasználó

Sany!

Ez egy 200mmx, ami 250-en megy, ugye ne is folytassam….
                    ezért érdekel, hogy jó e a bekötés, vagy keressek egy nagyobb bordát és ventit..

Kelemengabor!

Kereslek! B)

zLegolas
                    Felhasználó

Ha jól emléxem, akkor a fekete+piros= 5V, a fekete+sárga=12V.
                      90%, hogy emígyen van 😀 . Akkor meg joggal forog lassabban a ventillátor.
                      Mérd meg mûszerrel, vagy nézd meg egy gyári P1 ventin, hová megy a két drót. Na, az a 12 V-os rész!

momex
                      Felhasználó

A sarga az a „fordulatszam” kabel.

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 15
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.