3 rövid kérdésem volna….

Kezdőlap Fórumok Vegyes felvágott 3 rövid kérdésem volna….

5 bejegyzés megtekintése - 11-15 / 15
  • Szerző
    Bejegyzés
    kisbetu
    Felhasználó

Ha jól emléxem, akkor a fekete+piros= 5V, a fekete+sárga=12V.
      90%, hogy emígyen van  😀 . Akkor meg joggal forog lassabban a ventillátor.
      Mérd meg mûszerrel, vagy nézd meg egy gyári P1 ventin, hová megy a két drót. Na, az a 12 V-os rész!
      [align=right][snapback]85274[/snapback][/align]

A T

kelemengabor
      Felhasználó

Kelemengabor!

Kereslek! B)
        [align=right][snapback]85258[/snapback][/align]

Mini-howto ment :huh:

fellow
        Felhasználó

kelemengabor:
          „Mini-howto ment”
          miert nem teszed fel a netre?
          igy masokhoz konyebben jut el;
          (vigyazz, mert mult decemberben en is „a, csak par sor lesz” hozzalassal kezdtem neki, azt azota se tudom befejezni)

admin
          Adminisztrátor

kelemengabor:
            „Mini-howto ment”
            miert nem teszed fel a netre?
            igy masokhoz konyebben jut el;
            (vigyazz, mert mult decemberben en is „a, csak par sor lesz” hozzalassal kezdtem neki, azt azota se tudom befejezni)
            [align=right][snapback]85452[/snapback][/align]

Hmm, hát mert eléggé összedobált apróság (miért nem alszok én, ha 1* hulla vagyok ;-)), meg kb csak annyi, ami a readme-ban is van… még meggondolom, lehet, hogy lenne értelme. (esetleg egy szösszenetet a hupwikibe)

csaba
            Felhasználó

Alábbi kis gondjaim merültek fel, segítséget, megerõsítést kérnék Tõletek:

Sajnos van egy 128 megás hibás sd ramom, a memtest az írja ki elsõ hibának, hogy 50 megánál van az elsõ hiba (pontosabban a hibasor eleje így kezdõdik, hogy 50 mb…
              Akkor elvileg nem a memória eleje hibás tehát, ha én ezt a modult beteszem egy olyan gépbe, ahol csak és kizárólag dos fut a maga 1 megájával, akkor ez az életben nem fog hibázni? Nem?

Uhu alatt szeretném beállítani a Kmail-t , én már rég mozillát használok, de a barátnõm ragaszkodik a suse-bõl megszokott Kmail-hoz (mondjuk ez nem gond, mert a Outlookhoz is ragaszkodhatna, ami ugye nagyobb gáz volna 😀 😀 )
              Szóval net megy mozilla mailkliense megy, de a Kmail üzenetkûldését nem tudom éleszteni, nem tudom mi lehet a gond , a levelek a kimenõben maradnak….

Köszönet!

5 bejegyzés megtekintése - 11-15 / 15
            • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.