32 bites Firefox magyarítása 64 bites Ubuntu 7.04-en?

Kezdőlap Fórumok Ubuntu Linux 32 bites Firefox magyarítása 64 bites Ubuntu 7.04-en?

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 29
  • Szerző
    Bejegyzés
    l_lorincz
    Felhasználó

És mi lenne ha a magyar verziót tennéd fel? Vagy magyart, de nem a deb-et?

l_lorincz
      Felhasználó

És mi lenne ha a magyar verziót tennéd fel? Vagy magyart, de nem a deb-et?

karmester
        Felhasználó

Magyar deb-et nem találtam. Ha a magyart csak úgy felteszem ugyanott vagyok. A magyarban megtaláltam a firefox-110.js fájlt ami a magyarításért felel csak nem tudok vele mit kezdeni.

karmester
          Felhasználó

Magyar deb-et nem találtam. Ha a magyart csak úgy felteszem ugyanott vagyok. A magyarban megtaláltam a firefox-110.js fájlt ami a magyarításért felel csak nem tudok vele mit kezdeni.

l_lorincz
            Felhasználó

Akkor állítsd át a rendszert magyarra. Amúgy én régen simán feltettem a magyart (nem csomagból) és az magyar is volt, a thunderbird-öm is az. Nálad szerintem nem a magyar van fent, mert annak magyarul kellene mennie. Mindjárt tesztelem.

l_lorincz
              Felhasználó

Akkor állítsd át a rendszert magyarra. Amúgy én régen simán feltettem a magyart (nem csomagból) és az magyar is volt, a thunderbird-öm is az. Nálad szerintem nem a magyar van fent, mert annak magyarul kellene mennie. Mindjárt tesztelem.

l_lorincz
                Felhasználó

„Magyar deb-et nem találtam.” És ezt eddig hol kerested?

l_lorincz
                  Felhasználó

„Magyar deb-et nem találtam.” És ezt eddig hol kerested?

l_lorincz
                    Felhasználó

Nálam valami rejtélyes oknál fogva a magyar ff magyarul indul.

l_lorincz
                      Felhasználó

Nálam valami rejtélyes oknál fogva a magyar ff magyarul indul.

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 29
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.