32 bites Firefox magyarítása 64 bites Ubuntu 7.04-en?

Kezdőlap Fórumok Ubuntu Linux 32 bites Firefox magyarítása 64 bites Ubuntu 7.04-en?

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 29
  • Szerző
    Bejegyzés
    karmester
    Felhasználó

Rosszul fogalmaztam, a magyar Firefox nálam is magyar, flash plugin szempontjából vagyok ugyanott ahol eredetileg. Ugyanis 64 bites környezetbe 64 bites települ és ugye 64 bites macromedia még nincs.

Ezért futtatom a 32 bites Firefoxot amiből viszont az az egyetlen firefox32.deb csomag van ami viszont angol.

De ha valaki talál magyart belőle annak csak örülnék

karmester
      Felhasználó

Rosszul fogalmaztam, a magyar Firefox nálam is magyar, flash plugin szempontjából vagyok ugyanott ahol eredetileg. Ugyanis 64 bites környezetbe 64 bites települ és ugye 64 bites macromedia még nincs.

Ezért futtatom a 32 bites Firefoxot amiből viszont az az egyetlen firefox32.deb csomag van ami viszont angol.

De ha valaki talál magyart belőle annak csak örülnék

uzsolt
        Felhasználó

mozilla-firefox-locale-hu-hu csomaggal próbálkozz!

(Imádom a keresésre képtelen embereket. Nekem kb. 5 perc alatt meglett, pedig ubuntut még életemben nem használtam.)

uzsolt
          Felhasználó

(Imádom a keresésre képtelen embereket. Nekem kb. 5 perc alatt meglett, pedig ubuntut még életemben nem használtam.)

l_lorincz
            Felhasználó
              uzsolt wrote:

Igen én is. Gondoltam azért majd megkérdezi Gúgli bácsit 🙂 🙂

l_lorincz
              Felhasználó
                uzsolt wrote:

Igen én is. Gondoltam azért majd megkérdezi Gúgli bácsit 🙂 🙂

valek
                Felhasználó

Sziasztok!
                  Sikerült szépen frissítenem uuntub 7.10-re 7.04-ről.
                  A firefoxszal az a bibi ezután, hogy angol nyelvű Milyen csomagot honnan tudok letölteni a magyar nyelvűségért… Nem seretnék 2.0.0.6-nál frissebbet. Tudnátok segíteni?
                  Köszönettel:
                  Valek

Ui. érdekes, hogy a tuhunderbird szép magyarul megy…

valek
                  Felhasználó

Sziasztok!
                    Sikerült szépen frissítenem uuntub 7.10-re 7.04-ről.
                    A firefoxszal az a bibi ezután, hogy angol nyelvű Milyen csomagot honnan tudok letölteni a magyar nyelvűségért… Nem seretnék 2.0.0.6-nál frissebbet. Tudnátok segíteni?
                    Köszönettel:
                    Valek

Ui. érdekes, hogy a tuhunderbird szép magyarul megy…

l_lorincz
                    Felhasználó

Szia Valek!

Szerintem az ubuntuban alap benne van a magyar ff. Nézd meg a http://packages.ubuntu.com -on. Magyar nyelvet választottál a rendszer alapnyelvének?? Mert akkor magyarul kellene, hogy menjen. Ha felteszed külön az ff oldaláról akkor is angol? Ott van magyar nyelvű csomag én is tettem már fel onnan.

l_lorincz
                      Felhasználó

Szia Valek!

Szerintem az ubuntuban alap benne van a magyar ff. Nézd meg a http://packages.ubuntu.com -on. Magyar nyelvet választottál a rendszer alapnyelvének?? Mert akkor magyarul kellene, hogy menjen. Ha felteszed külön az ff oldaláról akkor is angol? Ott van magyar nyelvű csomag én is tettem már fel onnan.

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 29
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.