32 bites színmélységet hogyan?

Kezdőlap Fórumok UHU Linux Általános UHU problémák, javaslatok 32 bites színmélységet hogyan?

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 31
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

mi ez a brr?

pointux
      Felhasználó

Egyébként a 32 bit az 2^32, azaz 4294,9M szín: ilyen kártyát én még nem láttam (persze lehet, hogy én vagyok a béna), mutasson más valaki (csak összehasonlítás képpen a 24 bites 16,7M szín)
        (Egyszóval a 32 bit windows alatt is hülyeség. Megint egy púder, melyet a mikrofos használ az emberek megtévesztésére.) (Csakúgy mondom winfos alatt, már trio idelyében is lehetséges volt.)

pomm
        Felhasználó

Ha a konzol nem a haverod, akkor írd bele, hogy mc, mert gondolom azért nortont használtál már, ez meg hasonló. Nem szoktam én sem vi-vel vagy joe-val szerkeszteni a configokat, mazochista nem vagyok 😀 .

admin
          Adminisztrátor

Ha a  konzol nem a haverod, akkor írd bele, hogy mc, mert gondolom azért nortont használtál már, ez meg hasonló. Nem szoktam én sem vi-vel vagy joe-val szerkeszteni a configokat, mazochista nem vagyok 😀 .
            [align=right][snapback]90756[/snapback][/align]

Sztem a ‘vi’ egy négy kezes zongoramûhoz hasonlít!
            A két kezed nem elég hozzá.(billentyû kombinációk) 😀 😀 😀

admin
            Adminisztrátor

Egyébként a 32 bit az 2^32, azaz 4294,9M szín: ilyen kártyát én még nem láttam (persze lehet, hogy én vagyok a béna), mutasson más valaki (csak összehasonlítás képpen a 24 bites 16,7M szín)
              (Egyszóval a 32 bit windows alatt is hülyeség. Megint egy púder, melyet a mikrofos használ az emberek megtévesztésére.) (Csakúgy mondom winfos alatt, már trio idelyében is lehetséges volt.)
              [align=right][snapback]90749[/snapback][/align]

Csatlakozom.

teszt_Gege
              Felhasználó

nem mintha meg tudna az emberi szem mondani a különbséget ha mondjuk értékben olyan 5-10 lépcsõvel más az árnyalat 😉 Teljesen fölösleges lenne 32 bit szín

Bbt
                Felhasználó

sany:
                  „Sztem a ‘vi’ egy négy kezes zongoramûhoz hasonlít!
                  A két kezed nem elég hozzá.(billentyû kombinációk) 😀 😀 :D”

bizony… és mire megtanulod rendesen használni, gyakorlatilag nem lesz több kérdésed… úgyhogy gyorsan meg kell tanulni. … 🙂

Gege:
                  „nem mintha meg tudna az emberi szem mondani a különbséget ha mondjuk értékben olyan 5-10 lépcsõvel más az árnyalat wink.gif Teljesen fölösleges lenne 32 bit szín”

persze ez már az én igénytelenségem, de még a heroes3-al is jól elvagyok 16biten…
                  átlag desktopról már nem is beszélve…

admin
                  Adminisztrátor

Egyszóval a 32 bit windows alatt is hülyeség. Megint egy púder, melyet a mikrofos használ az emberek megtévesztésére

Ne haragudj, ez már szánalmas…

pointux
                    Felhasználó

Ne haragudj, ez már szánalmas…

Bbt
                      Felhasználó

fiúk… ezt inkább ne folytassátok.

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 31
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.