32 bites színmélységet hogyan?

Kezdőlap Fórumok UHU Linux Általános UHU problémák, javaslatok 32 bites színmélységet hogyan?

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 31
  • Szerző
    Bejegyzés
    pointux
    Felhasználó

Nem is! Ott a PONT, amíg nem mutat egy olyan kártyát, addig nincs mirõl vitatkozni!

Pacii
      Felhasználó

Ha a  konzol nem a haverod, akkor írd bele, hogy mc, mert gondolom azért nortont használtál már, ez meg hasonló. Nem szoktam én sem vi-vel vagy joe-val szerkeszteni a configokat, mazochista nem vagyok 😀 .
        [align=right][snapback]90756[/snapback][/align]

Jajaja! úgy négy éve egy halom kidobott gépalkatrészek összeszerelésével kezdtem a számítógéppel való ismerkedést, és sikerült pár 286-ost asztalon „pókhálóban” (ház nélkül) életrekelteni, na volt egy kosár penészes floppi is hozzá, azok közt találtam dos-t, meg nc-t is. Gondoltam a hardver felõl kell kezdeni az ismerkedést, és a dolgokat nem tanulni, hanem csinálni kell. Na de ezzel a hangfelvétellel most kicsit bajban vagyok, a KRec változatlanul kuka, az audacity felvesz ugyan, de torz, és nem a túlvezérlés miatt… olyan magashangú „pörcögés” van benne, de csak ha van jel, ha nincs, akkor tisztán szól a csend:-) Mond ez a jelenség valakinek valamit? Ja, és van egy mellékterméke a sok matatásnak, kiütöttem a 3d akármit, és olyan tisztán szól a cucc, mint még soha. Kössz a segítségeket mindenkinek, okosabb lettem a 24/32 bites dolgokban.

admin
        Adminisztrátor

Jó, mutass nekem eygetlen egy olyan videókártyát, mely ezt tudja!
          Ha nem tudsz, akkor ne keltsd itt a feszültséget, mert te vagy a szánalmas. PONT

Az összes kereskedelmi forgalomban levõ kártya támogatja a 32 bites szinmélység… 😆
          Más kérdés, hogy ezt Linux alatt nem lehet kihasználni…
          Nem tudom és nem is érdekel mit számoltál a megjelenithetõ szinek mennyesigénél, 32 biten is 16 millió szint lehet megjeleniteni,
          de a megjelenés gyorsabb, mint 24 biten (nem lehet felirni 2 hatványaként)
          Sajnálom, hogy képtelen vagy felfogni… 😆

fiúk… ezt inkább ne folytassátok

Nem válaszolnék, ha nem egy moderátor próbálná szándékosan félrevezetni az embereket.

admin
          Adminisztrátor

Az összes kereskedelmi forgalomban levõ kártya támogatja a 32 bites szinmélység…   😆
            Más kérdés, hogy ezt Linux alatt nem lehet kihasználni…
            Nem tudom és nem is érdekel mit számoltál a megjelenithetõ szinek mennyesigénél, 32 biten is 16 millió szint lehet megjeleniteni,
            de a megjelenés gyorsabb, mint 24 biten (nem lehet felirni 2 hatványaként)
            Sajnálom, hogy képtelen vagy felfogni…  😆
            Nem válaszolnék, ha nem egy moderátor próbálná szándékosan félrevezetni az embereket.
            [align=right][snapback]92379[/snapback][/align]

Ha válaszolsz ha nem 32bit színmélység akkor sincs!
            Ez csak az M$ ferdítése és úgy látszik te elhiszed, mitöbb veszekedni akarsz!
            Ezt nem kéne inkább keress a neten e témában és amikor vissza jössz kérj bocsánatot! 🙂

kisbetu
            Felhasználó

Az nem lehetne cserébe, hogy te is bejelentkeznél?

pointux
              Felhasználó

„Nem tudom és nem is érdekel mit számoltál a megjelenithetõ szinek mennyesigénél, 32 biten is 16 millió szint lehet megjeleniteni,”
                ~16 millió az 24 biten kivitelezhetõ, tehát, akkor még számolni sem tudsz…
                A maradék 8 bit meg puffer/ leginkább alpha céljára használatos, amit a linux is tud, használni. Sõt még egy grub/dos/bios is. Olvasd el a dokumentációt, ahelyett, hogy itt égeted magad.

pomm
                Felhasználó

Vizsla, azt leszámítva, hogy én és még sokan, rengeteget tanultunk ebben a témában, kár lenne vitatkoznod egy olyan emberrel,aki saját magát sem vállalja fel…provokátor, hagyd már, valszeg a http://www.winforum.hu -t gépelte félre.. 😀

pointux
                  Felhasználó

Ok, befejeztem…

omacka
                    Felhasználó

Abszolut kezdõ linuxos vagyok, de a 32 bites video kártyát több mint két éve használom , igaz nem az otthoni, hanem a céges gépen( windows 2000 alatt), speciális célra. A tipusát fejbõl nem tudom, azt hiszem Radeon. Más színmélységgel nem is mûködne.

omacka
                      fpzsolt@axelero.hu

admin
                      Adminisztrátor

A téma lezárva!

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 31
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.