4 sípolás boot után (debian 4.0 r0 i386)

Kezdőlap Fórumok Debiannal kapcsolatos kérdések 4 sípolás boot után (debian 4.0 r0 i386)

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 111
  • Szerző
    Bejegyzés
    ELaci
    Felhasználó

Inkább hardver hiba lesz az:
      AMI Beep Codes: 4 beeps: System timer not operational. There is problem with the timer(s) that control functions on the motherboard.

ELaci
      Felhasználó

Inkább hardver hiba lesz az:
        AMI Beep Codes: 4 beeps: System timer not operational. There is problem with the timer(s) that control functions on the motherboard.

Névtelen

Szervusz!

Milyen gépre telepítetted?

Mélykonzolokon van valami élet? (CTRL + ALT + Fvalaháyas)

Telepítésnél milyen ablakozót raktál fel?

A boot-képernyő után még történik valami, vagy egyből fekete képernyő és sipolás?

+ Az alaplapod doksijában nézd meg, mit jelent a 4 csipogás. Az enyimnél szépen le van írva, melyik mit jelent.

Névtelen

Szervusz!

Milyen gépre telepítetted?

Mélykonzolokon van valami élet? (CTRL + ALT + Fvalaháyas)

Telepítésnél milyen ablakozót raktál fel?

A boot-képernyő után még történik valami, vagy egyből fekete képernyő és sipolás?

+ Az alaplapod doksijában nézd meg, mit jelent a 4 csipogás. Az enyimnél szépen le van írva, melyik mit jelent.

jenci89
            Felhasználó

hali!
              abit nf7-s;radeon 9600pro,768MB ddr ram;2*80 gb HDD,athlon 2400+
              ez a konfigom!
              a grubban még kitudom választani, h a debiant töltse be, aztán parancssor még lefut(vagy hogy hívják) aztán jön a 4 sípolás.
              ablakozót nem tudom milyet raktam fel. hogy lehet megnézni?

jenci89
              Felhasználó

hali!
                ez a konfigom!
                a grubban még kitudom választani, h a debiant töltse be, aztán parancssor még lefut(vagy hogy hívják) aztán jön a 4 sípolás.

masterminds
                Felhasználó
                  jenci89 wrote:
                  hali!
                  ez a konfigom!

/var/log/Xorg.0.log fájlt csatold nekünk ide.

(Ha nincs ötleted, hogyan tehetnéd ezt meg és ext3-as a fájlrendszered, akkor van egy program az XP-hez, amivel fel tudod csatolni a linuxos partíciódat.)

Esetleg egy dmesg parancs kimenetet is csatolhatnál ( dmesg > dmesg.txtezzel elmented a parancs kimenetét egy fájlba, amit szintén be tudsz majd tallózni XP alól).

masterminds
                  Felhasználó
                    jenci89 wrote:
                    hali!
                    ez a konfigom!

/var/log/Xorg.0.log fájlt csatold nekünk ide.

(Ha nincs ötleted, hogyan tehetnéd ezt meg és ext3-as a fájlrendszered, akkor van egy program az XP-hez, amivel fel tudod csatolni a linuxos partíciódat.)

Esetleg egy dmesg parancs kimenetet is csatolhatnál ( dmesg > dmesg.txtezzel elmented a parancs kimenetét egy fájlba, amit szintén be tudsz majd tallózni XP alól).

zoltan22
                    Felhasználó

Egy kis keresgeles utan ezt talaltam, hatha segit valamit:

Four beeps then machine shuts down. This is because this version of the BIOS will shut down your machine if no fan tachometer signal is detected on the fan header. Make sure you attach a fan to the FAN1 or FAN4 header or clear CMOS to reset to default (no checking).

zoltan22
                      Felhasználó

Egy kis keresgeles utan ezt talaltam, hatha segit valamit:

Four beeps then machine shuts down. This is because this version of the BIOS will shut down your machine if no fan tachometer signal is detected on the fan header. Make sure you attach a fan to the FAN1 or FAN4 header or clear CMOS to reset to default (no checking).

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 111
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.