486 laptop+linux-tanácsot kérek

Kezdőlap Fórumok SOS! Bajban vagyok 486 laptop+linux-tanácsot kérek

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

uhhhhhh, szia!

Hááát nem írigyellek, ezért a feladatért , de talán a következõt tudnám ajánlani erre a hardverre.

debian alaprendszer , grafikus felület nélkül ezen tud zenét hallgatni, mpeg-et nézegetni mplayer-el persze ezeket mind telepíteni kelll, aztán lynx-el tud intenetet böngészni ( bár elég nehéz megszokni, de nem lehetetlen) és szinte mindent meg lehet csinálni
      konzolból…csak bele kell jönni.

Ha mindenféleképpen kell a grafikus rendszer akkor az IceWM-et ajánlom annak a lekcsekélyebb a gépigénye, meg lehet próbálni,
      de nagy hiú reményeket ne ébressz a haverodban…….

sok sikert…….szia

admin
      Adminisztrátor

megint én vagyok

vissza az egész , most nézem , hogy az a merevlemez csak 60mega nem 600 kissé elnéztem……..

60 megára maximum freedos oprendszer ,megy fel vagy valami régi minix……….

gabaman
        Felhasználó

Tévedés. 60MB-ra is rengeteg dolog fér fel. Létezik 3floppys disztrib XFreevel és webszerverrel felvértezve.

Itt válogathatsz a megoldálok közül:
          http://www.fokus.gmd.de/linux/linux-distrib-small.html

csaba
          Felhasználó

Sziasztok!
            Egy barátom „zaklat”, hogy telepítsek linuxot x-szel a 486+4mb+60mb hdd laptopjára.
            Egyáltalán lehetséges ez? Nincs cd a laptopban… ha igen, akkor milyen disztrib az ajánlott? Valami url esetleg további infoért? Köszi! Attila

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
          • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.