5.1-es hang

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
  • Szerző
    Bejegyzés
    trosskydd
    Felhasználó

szia!

az elobb valaszoltam ra tehat ott megtalalod:

http://www.linuxforum.hu/modules.php?name=…c&p=71971#71971

TrOsSkYdD

frank
      Felhasználó

thx

csaba
        Felhasználó

Sziasztok, a problémám a következõ.
          Adott nforce2-es hangkártya egy ABIT nf-7s alaplapon, de nem hajlandó 5.1-ben szólni, csak sztereóban. Rengeteg helyen próbálkoztam már, de nem igazán tudtak segíteni még azok sem akik szerettek volna. Egyébként UHU 1.1-rõl van szó de már azon a forumon is próbálkoztam, nameg a levlistán is, de semmi, úgyhogy gondoltam megér egy próbát itt is.
          A kártyát felismeri normálisan…

2.4.24-7-es kernel

Hallottam valami olyasmit, hogy meg lehet adni a modulnak paraméterként, hogy 2 vagy több csatornás hangkariról van-e szó. Az az igazság, hogy nagyon szépen felismeri a hangkártyát annak ami, de utána semmi. Nem hajlandó csak sztereóban szolni.
          Kaptam tippet, hogy kapcsoljam be a Duplicate front opciót, de azért az lássuk, hogy nem ugyanaz a hatás az 5.1 és a megkettõzött front. Ugyanaz a hang ugyanakkor szól a hátsóból is, ja és a center meg a subwoofer pedig süket.

Nem hangkari specifikusan de mondja meg nekem valaki plz, hogy egy 5.1-es hangkarit normál esetben hogyan kell beállítani?
          Hogy lehet modult paraméterezni?

Valaki segítsen plz. nem akarok még 5 ropit költeni másik hangkártyára, hamár van egy a gépben (alaplapi) és nem akarok ringyózt sem felrakni csak azért, hogy 5.1-ben nézhessem a DVD-ket.

Köszönöm,
          Frank

3 bejegyzés megtekintése - 1-3 / 3
        • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.