5.10, Breezy Badger

Kezdőlap Fórumok Ubuntu Linux 5.10, Breezy Badger

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 133
  • Szerző
    Bejegyzés
    attila1964
    Felhasználó

Csak annyit fûznék hozzá, hogy a Colony 2 óta használom a Breezy-t és semmi gondom nem volt a frissítéssel, naponta többször is megteszem. Szerintem is érdemes már kipróbálni, véleményem szerint jobb lesz, mint a Hoary.

attila1964
      Felhasználó

Jut eszembe!

Már bepe79-nek is többször nyomatékosan mondta pl. kisbetu, hogy ez hír, s ennek a hírek között a helye… 😉

newbienow
        Felhasználó

Csak annyit fûznék hozzá, hogy a Colony 2 óta használom a Breezy-t és semmi gondom nem volt a frissítéssel, naponta többször is megteszem. Szerintem is érdemes már kipróbálni, véleményem szerint jobb lesz, mint a Hoary.
          [align=right][snapback]148723[/snapback][/align]

Az apt-get dist-upgrade-re gondoltam, a hory – breezy váltásról olvastam panaszokat az ubutuforums.orgon.

balacy
          Felhasználó

Az apt-get dist-upgrade-re gondoltam, a hory – breezy váltásról olvastam panaszokat az ubutuforums.orgon.
            [align=right][snapback]148855[/snapback][/align]

mire panaszkodnak? En is gondolkodom a dist-upgarde-n, de nemigazan akarom eltolni a rendszeremet, mert kezd vegre es lassan hasznalhato is lenni….

Mas: ScanDualIV-et hasznal valaki linux alol???? Itt OFF a tema, csak eszembe jutott…

balacy

attila1964
            Felhasználó
              balacy
              Felhasználó
                newbienow
                Felhasználó

mire panaszkodnak? En is gondolkodom a dist-upgarde-n, de nemigazan akarom eltolni a rendszeremet, mert kezd vegre es lassan hasznalhato is lenni….
                  balacy
                  [align=right][snapback]148860[/snapback][/align]

Mindenféle panaszt olvastam, föleg különféle spec driverek nem mûködnek upgrade után.
                  Javaslom, ha jól müködö rendszered van:
                  – várd meg a stabil verziót
                  – ments el a hoaryt, ha upgrade után gondok vannak, vissza tudd állítani.

attila1964
                  Felhasználó
                    xcut
                    Felhasználó

Elõre szólok: ha átkanyarodik a topic gyûjtõtopicba, akkor lakatolom; amíg a disztribúcióról megy a beszélgetés, addig maradhat.

balacy
                      Felhasználó

Mindenféle panaszt olvastam, föleg különféle spec driverek nem mûködnek upgrade után.
                        Javaslom, ha jól müködö rendszered van:
                        – várd meg a stabil verziót
                        – ments el a hoaryt, ha upgrade után gondok vannak, vissza tudd állítani.
                        [align=right][snapback]149006[/snapback][/align]

Marad a stable… Amugy sincs vele gond…

ennek ellenere figyelemmel fogom kiserni a fejlesztest es ha jon a stable akkor dist-upgrade…

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 133
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.