5 GB letöltéskorlát

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 5 GB letöltéskorlát

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 29
  • Szerző
    Bejegyzés
    PcZolee
    Felhasználó

Errõl a forgalom korlátozásról, meg ilyenekrõl kismillió doksi van a neten, keress rá, arra is rákereshetsz, hogy traffic sharper, asszem én annó ilyen néven találtam!

pointux
      Felhasználó

Azért az adatokat nem árt lementeni egy táblázatba.
        Akkor a statisztika is megvan. Lehet tudni, hol kell megszorítani a nadrágszíjat.
        Egyébként a sf-en, freshmeaten, vagy kde.orgon biztosan van olyan program ami ablakban is figyelmeztet arra, hogy már spórolj.

srf
        Felhasználó

Kösz a válaszokat, keresgélek, találtam is valamit, egy eszköz a router és a modem között, ami 200 féle forgalmat tud szabályozni, most keresek róla infot, ha érdekes, jelzem.

srf

nextar
          Felhasználó

Kösz a válaszokat, keresgélek, találtam is valamit, egy eszköz a router és a modem között, ami 200 féle forgalmat tud szabályozni, most keresek róla infot, ha érdekes, jelzem.

srf
            [align=right][snapback]101305[/snapback][/align]

mielõtt sok pénzt dobsz ki egy hw proxyra vannak egy-két lemezes tûzfal/proxy/dhcp szerver progik amikhez egy 486-os, két hálókártya és egy floppy kell.

kayapo
            Felhasználó

srf
              [align=right][snapback]101305[/snapback][/align]

Igazábol minden router tudja szûrni a forgalmat

msandor
              Felhasználó

én az ntop nevû progit használom színes szagos kimutatások készítésére, és a hálózati forgalom figyelésére, lehet, hogy nem ez a legjobb, de nem nehéz belõni

admin
                Adminisztrátor

talán nézd meg a shell -bõl az inetstat -ie és

Szia!
                  Azt hiszem, ez lesz a megoldás! Köszi a válaszod! Már csak azt kell megtudnom, mi az a grep, hogyan használjam, és hogyan tudom a kapott adatot a valós idõvel együtt lementeni egy fájlba automatikusan leálláskor, vagy újraindulás nyomásakor.
                  Ebben tudsz segíteni?
                  MEgkérhetlek? :blink:
                  nekem: netstat -ie -re mûködik…
                  Gyu..

ds
                  Felhasználó

GyurMan:
                    ha grafikus izét keresel akkor gkrellm tudja mérni az interfaceken a hálózati forgalmat havi heti meg napi bontásban mutatja (csak ugye gkrellmnek futnia kell mikor netezel)

admin
                    Adminisztrátor

GyurMan:
                      ha grafikus izét keresel akkor gkrellm tudja…

Szervusz!

Köszi! Meglesem! Már láttam, 9.0-án is elfut. A többihez nem volt szerencsém. Az jó, ha statisztikát vezet. Arra nagyon lenne szükségem.
                      Gyu..

admin
                      Adminisztrátor

Szervusztok!

Sikerül feltelepítenem a gkrellm -t. Csakhogy nem tudom, hogyan vezet statisztikát. Kár! De nekem végülis jó lenne a netstat -ie is, csak azt nem tudom, kikapcsoláskor hogyan tudnám lefuttatni, és az eredményt kiírni egy fájlba dátummal. Vagy az mégjobb lenne, ha óránként tudna megntegetni egy állapotot.
                        Valaki tud valami ügyi progit, ami ezt vagy valami hasonlót elvégez?
                        Nagyon köszi!
                        Gyu..

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 29
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.