64 bites nvidia driver suse 10.2 re,core 2 duora

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 64 bites nvidia driver suse 10.2 re,core 2 duora

6 bejegyzés megtekintése - 51-56 / 56
  • Szerző
    Bejegyzés
    collector
    Felhasználó

Mikor beírtam a sax2-őt,akkor kiírta hogy az x-server nem fut és utána gondolom megpróbálja elindítani és azt írja ki hogy device{0}=depth24 device{0}=nvidia. Utána egy fekete képernyő a következmény,és nem tudsz csinálni semmit.(max egy reset-et).

pointux
      Felhasználó

Akkor csatold az xorg.conf-ot, a logot (/var/log/Xorg.0.log), meg közöld a monitor típusát, ahogy „Macskajaj” is kérte. Aztán manuálisan megnézzük, hogy mi nem stimmel.

collector
        Felhasználó

Üdv!
          Bocsánat hogy csak most csatolom, de nem voltam netközelben. Tehát csatolva van a xorg.conf, és a log is. A monitorom egy LG 710B CRT monitor, de találtam jellemzőket, amiket szintén csatolok.

collector
          Felhasználó

Sziasztok!
            Sikerült valamit kihámozni a configokból? Vagy teljesen esélytelen a dolog?

zoltan22
            Felhasználó

Osszeomlott az X (programhiba). Az eleg kellemetlen. Valami a betoltendo X  modulokkal es a meghajtoval kellene piszkalni, mert igy legfeljebb egy bugreportot kuldhetsz az xorgosoknak…

csaba
              Felhasználó

sziasztok!
                tudja valaki honnan lehet leszedni nvidia drivert 64 bites suse 10.2 re ?intel core 2 duo processzorra
                sajna az nvidia oldalán nincsen…

6 bejegyzés megtekintése - 51-56 / 56
              • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.