64 bites rendszer?

Kezdőlap Fórumok SOS! Bajban vagyok 64 bites rendszer?

4 bejegyzés megtekintése - 31-34 / 34
  • Szerző
    Bejegyzés
    [OP]Destroy-man
    Felhasználó
      juuzer wrote:
      flash …nah ezt sem sikerült megoldani, wmv lejátszás mplayer-el win-es dll-ekkel…, meg egy két ilyen apróság, ami egy idõ után elég idegesítõ.

Ezek a problémák a mai napig nincsenek megoldva linux alatt, viszont vannak hozzá müködöképes driverek, ami a 64bites winfo$rol nem mondhat el… 😀

Derrick
      Felhasználó
        Bbt wrote:
        […]
        Ez egy 64 bites gép. 64 bites utasításkészlettel.
        […]gond nélkül elmegy 32 bites rendszerrel, csak messze nem használja ki a 64 bit lehetõségeit. (visszafele kompatibilitás)
        Tehát elég nagy marhaság lenne 32 bites rendszert rakni rá.
        Ez kicsit olyan, mint a lóval vontatott Ferrari.

Tehát elég nagy marhaság lenne 32 bites rendszert rakni rá.
        Ez kicsit olyan, mint a lóval vontatott Ferrari.

Sajnos ez nagyon nem így van! Amíg 32 bites rendszerekkel szinte minden megoldható könnyûszerrel, addig 64 bites Linux rendszerek alatt sok apró, de igen kényelmetlen dolog nem mûködik, ahogyan juuzer is írta az imént.

Kristoforo
        Felhasználó

most 10.0 süsü van a gépen, próbáltam uhut, teccene , jobban mint a suse, de ugye az AMD-mél ott van a c’n’Q technology, ami,ha nem haszálodf ki a proc teljesítményén visszavesz a szorzón és vcore-ból is , ami nemkis villanyfogyasztás csökkenéssel jár.

csaba
          Felhasználó

Mitõl 64 bites egy rendszer? Az alaplaptól függ vagy a processzortól?
            Annak kapcsán merült fel a kérdés, hogy amikor a  vadiúj (ASUS P5GD1 pro alaplap, 3 ghz p4) gépemen elindítottam a SUSE 10.0 telepítését, kiírta, hogy 32 bites szoftvert fogok 64 bites gépre telepíteni.
            Nem tettem fel…
            Akkor most T

4 bejegyzés megtekintése - 31-34 / 34
          • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.