7-zip Linux alatt

Kezdőlap Fórumok Vegyes felvágott 7-zip Linux alatt

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
  • Szerző
    Bejegyzés
    paca5
    Felhasználó
      admin
      Adminisztrátor

szóval én anno Windows alatt 1 7zip nevû tömörítõprogit használtam, ami hiányzik nekem… forrásból nem telepítõdik fel… az exéje wine-nal meg nem a legjobb, mert eléggé nagy erõforrásigénye van a drágának… cserébe viszont picikére tömöríti a fájlokat… nagggyon picikére ^.^

Mennyire?
        A bz2 nem jobb?

szóval marad a forrásból telepítés, csakhogy neki kellenek ilyen MS Visual Studio C++-os izék… vagyis hááát… 1 olyan projekt, amit elv le lehetne fordítani, csakhogy van 1 rakás C++ fájl, és izé…
        szerintetek vacakoljak a forrással, vagy szedjem le, és wine-nal próbálkozzak?

kisbetu
        Felhasználó

Hibás a linked. Javítsd meg, bitte.

Vajon a készítõ miért csak windowsos progikhoz hasonlította? Próbáltad már a gzipet? Esetleg a tart?

kisbetu
          Felhasználó

A bõség zavara…

pointux
            Felhasználó

Az rzip tömörít a legjobban.

xcut
              Felhasználó

Az rzip tömörít a legjobban.

akkor most paste-zok 1et (fent van a lapon, a linket javítottam):

Code:
                Compression ratio

Compression ratio results are very dependent upon the data used for the tests. We compared 7-Zip with some of the leading archivers: WinRAR 3.10, WinAce 2.3, CABARC 1.0, PKZIP 2.50.

FILE SET: The GIMP 1.2.4 for Windows after full installation (127 subfolders, 1304 files totaling 27,128,826 bytes). The GIMP is the GNU Image Manipulation Program. It can be downloaded from http://www.gimp.org.

Archiver  Compressed size  Ratio

7-Zip (7z format)  5445402  100%

WinRAR 3.10  6004155  110%

WinAce 2.3  6242424  115%

CABARC 1.0  6455327  119%

7-Zip (zip format)  9461621  174%

PKZIP 2.50  9842800  181%

Usually 7-Zip compresses to 7z format 30-70% better than to zip format. And 7-Zip compresses to zip format 2-10% better than other zip compatible programs.

pointux
                Felhasználó

Elõször is ezek az adatok a verziószámokból is ítélve elavultak.

Már a bz2 is jóval jobb, mint a zip, az rzip meg még jobb. (

admin
                  Adminisztrátor

Nem értem, Linux alatt miért kell erõlködni wines programokkal!:roll:
                    Amikor a linuxban egy-egy alkalmazásra, tucatnyi program áll rendelkezésre!:roll:
                    Meg kell szokni ha keresel valamit, akkor az az esetek többségében a gépeden van!:lol:
                    Már nekem is volt ilyen effektem.
                    /bin
                    /usr/bin

fellow
                    Felhasználó

vizsla:
                      „egy program tömörítésénél egy ace jobb”
                      http://upx.sourceforge.net/
                      bar en meg anno a 0.9x idokben hasznaltam, azota nem izgat ez a „mindent a huszadara”;

„egy egyszerû szöveg tömörítésénél a zip hülyére veri az ace-t.”
                      ppmdh – picit bonyolult, picit dosos, de „picit” durva;

csaba
                      Felhasználó

szóval én anno Windows alatt 1 7zip nevû tömörítõprogit használtam, ami hiányzik nekem… forrásból nem telepítõdik fel… az exéje wine-nal meg nem a legjobb, mert eléggé nagy erõforrásigénye van a drágának… cserébe viszont picikére tömöríti a fájlokat… nagggyon picikére ^.^
                        szóval marad a forrásból telepítés, csakhogy neki kellenek ilyen MS Visual Studio C++-os izék… vagyis hááát… 1 olyan projekt, amit elv le lehetne fordítani, csakhogy van 1 rakás C++ fájl, és izé…
                        szerintetek vacakoljak a forrással, vagy szedjem le, és wine-nal próbálkozzak?

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 10
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.