.726 file formátum

Kezdőlap Fórumok Vegyes felvágott .726 file formátum

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
  • Szerző
    Bejegyzés
    LuJOmAn
    Felhasználó

Szerintem próbáld meg a meglévõ windowsos progit a wine segítségével feltenni linux alatt.

Van rá esély, hogy mûködni fog, s akkor nem kell keresgélni linuxos megoldást, amit sztem nehezen is fogsz találni, mert az ilyen egzotikus fájlformátumokat direkt azért találják ki, hogy megnehezítsék vele a normális oprendszereket használók dolgát. Persze akár kis szerencsével lehet, hogy találsz vkit, aki ugyanezzel szívott már és elkészített egy linuxos progit hozzá, de ennek kicsi az esélye.

Macskajancsi
      Felhasználó
        duri wrote:
        Van egy mp3 lejátszóm. Felvettem valamit, és .726 formátumban mentette el.
        Ezt a gépen nem tudom megnyitni, próbáltam Mplayerrel, de nem ismeri. A neten találtam windowsos megoldást, de nem szeretnék bootolni win-re. 🙂

Tud valaki ajánlani olyan programot amivel le tudom játszani, vagy át tudom alakítani wav-ba vagy mp3-ba?
        Köszönöm

Ez valami sony csodamasina? Nem éri meg a fáradtságot. Butulj win-be, töltsd át, és konvertáld az mp3-at mp3-ba.  😀

pointux
        Felhasználó

Ez egy G.7xx formátum át lehet konvertálni… (akár online is: http://www.asteriskguru.com/audio_conversion.php)

duri
          Felhasználó

„Ez egy G.7xx formátum át lehet konvertálni… (akár online is: http://www.asteriskguru.com/audio_conversion.php)”

Megnézem, köszi…

duri
            Felhasználó

Sikerült, köszönöm… 🙂

csaba
              Felhasználó

Van egy mp3 lejátszóm. Felvettem valamit, és .726 formátumban mentette el.
                Ezt a gépen nem tudom megnyitni, próbáltam Mplayerrel, de nem ismeri. A neten találtam windowsos megoldást, de nem szeretnék bootolni win-re. 🙂

Tud valaki ajánlani olyan programot amivel le tudom játszani, vagy át tudom alakítani wav-ba vagy mp3-ba?
                Köszönöm

6 bejegyzés megtekintése - 1-6 / 6
              • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.