75 Hz minimum!

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 46
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

Továbbra is hiszem, és nem tud meggyõzni senki, ha egy normálisan mûködõ rendszert kapna az ember, sokkal nagyobb kedvel kezdi felfedezni a további lehetõségeket.

Bbt
      Felhasználó

Zazu: igazad is van, meg nem is. nálam SuSE 9 van, ment minden magától elsõre, és lelkivilágának értése nélkül is elboldogul vele egy kezdõ. Viszont -és ez cégeknél pl. így van, vagy kéne hogy legyen- a rendszert az piszkálja, aki ért hozzá, vagy aki meri. igaz hogy a win telepítés kényelmesebb, viszont a hibakeresés, ha valami nem mûködik sokkal nehezebb.
        emlékszik valaki milyen volt Dos 6.22 után a win95? nem volt olyan rég… kb. egy évig mindenki anyázott, hogy milyen nehélz, más, stb, csak ott ez nem volt annyira látványos, hisz -én pl.- akkor láttam elõször grafikus felületet, ergo nagyon tetszett, mégha nehéz is volt. (hogy mit akartam ezzel mondani? 🙂 : )
        sokszor nem attól nehéz a linux, mert olyan „bonyolult” hanem attól, hogy wines megszokásokban gondolkozik a felhasználó. win alatt tudod, hogy mi hol van, de vajon linux alatt is? forrásból telepíteni nem olyan nehéz, gyorsan belejön az ember, és sokkal jobb végeredményeket kap, mint akármilyen wines cuccal…

admin
        Adminisztrátor

Valóban, igazad van. Más, az biztos. De azért nem is olyan egyszerû a telepítés. Egyrészt azt sem tudom, hogy mit hova rak. Egy példa. Visszaraktam az Uhu 1.0-át. Viszont nagyon tetszett az 1.1-ben a gnome-commander. Ezért beraktam az 1.1 CD-t és feltelepítettem.

Bbt
          Felhasználó

😀 win alatt hogy raktál ki ikont az asztalra? majdnem ugyanúgy ahogy linux alatt…
            egyébbként szerintem ez izlés dolga. én spec nem szeretem ha tele van az asztal. 8) csak annyit rakok ki, amennyit mindig használok (9 plusz az alsó menü) egy hárombetûs parancsot meg akármikor bepötyögök, szerintem az nem lassít igazán… 😀

admin
            Adminisztrátor

na ja!
              alt-f2 aszt agymennyen 😀 😀

admin
              Adminisztrátor

Látom, a kutyát nem érdekli, hogy Vesa módban jár a monitor. Mondjátok meg õszintén. Ha a fejlesztõket sem érdekli a dolog, akkor miért várják azt, hogy az ember átálljon a Windowsról?

admin
                Adminisztrátor

miert ne erdekelne?
                  de pl en mit csinaljak, hogy a monitor ne vesaban menjen???:)
                  nem keri (szerintem) senki sem az atallast… az uhu nekem is szarakodott
                  az nvidia meghajtoval:( ez van per pillanat es kesz. a paletta azert eleg szines!
                  nem kotelezo baglyozni, van kameleon is! meg kalap, meg dzsin…:)
                  azt hasznalod, amelyiket jol esik.

admin
                  Adminisztrátor

Teljesen igazad van! De az UHU mégis csak MAGYAR!!!!!! Talán megbocsátod, de ez áll legközelebb hozzám.

admin
                    Adminisztrátor

ahogyan hozzam is 😀
                      de jelenleg itt tart. nekem siman jo, mert nvidia driver nelkul is mennek a filmek, jatszani meg nem jatszom, ugyhogy okes a cucc. ami kell (nekem) az benne van.

admin
                      Adminisztrátor

Nem fogod elhinni, én sem akarok játszani. Fõleg nem Linux alatt. Az UHU nekem Tökéletesen megfelelne, ha nem folyna ki a szemem a 60 Hz miatt. Irtam a megadott email címre. Azt hiszed, hogy jelezték, hogy (mit tudom én) tudunk a problémáról, dolgozunk rajta, vagy Licens okok miatt nem áll modunkban semmit se tenni. Semmi. Leszarják a fejünket.

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 46
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.