75 Hz minimum!

6 bejegyzés megtekintése - 41-46 / 46
  • Szerző
    Bejegyzés
    gyomber
    Felhasználó

Nos! Hogy az eredeti téma visszajöjjön: nekem egy alaplapi intel 810-es csippel szerelt gépem van. Az UHU 1.0 ragyogóan tudta az 1024×768-at 100 mHz-n. It hiába lövöm be 100 mHz-re úgy tesz, mintha nem is csináltam volna semmit! Ez miért van? Csak azt ne mondjátok, hogy kezdjem el gányolni manuálisan az X beállítási állományát… Habár ha valaki megmondja, hogy mit kék átírni, akkor azt is megteszem, csak segítséget kérnék… 😉 😉 😉 😉

gyomber
      Felhasználó

Semmi? Vagy nagyon nehezet kérdeztem?

admin
        Adminisztrátor

Feltelepítettem az UHU 1.1 véglegest. Továbbra is 60 Hz-en ketyeg a monitor. Ezután feltelepitettem ez alapján a drivert.
          http://www.linuxforum.hu/modules.php?name=…iewtopic&t=6006

Beállítottam. Sikerült a bagoly lelkivilágát annyira felborítani, hogy nincs grafikus felület. Ez érdekes, mert nekem is pont a Radeon 9200-as kártyám van, mint a cikk írójának. Addig rendben is van, egy Linux ne csak a „NEXT” gombok nyomogatásából álljon. De kérdezem. Egy ennyire egyszerû mûvelet, amit én is meg tudtam tenni kezdõ létemre, NE M

arnyek
          Felhasználó

UHU-Linux 1.1 felhasználói kézikönyv:
            ftp://ftp.uhulinux.hu/doc/UHU-Linux_1.1-FKK_1.1.zip
            Nvidia, ATI driver telepítése lépésrõl lépésre benne van

admin
            Adminisztrátor

Köszi! Sikerült, bár nem úgy ment, ahogy le van írva. Mostmár még 3D is van. Igaz, sikerült kiütni ezzel az akcióval a hangot. Most meg az nincs. Tuti, hogy a Linux direkt ilyen!

csaba
              Felhasználó

Komolyan mondom tetszik az UHU 1.1. Csak valaki szánjon meg, írja el lépésrõl lépésre, hogy tudnék a Radeon 9200-as videó kártyával minimum 75 Hz-et beállítani. Mert így nem tudom sokáig használni a Linux-ot, kifolyik a szemem. Ha nagyon nem megy a dolog, kénytelen leszek az XP-t használni, mert ez így borzasztó.

Köszi.

6 bejegyzés megtekintése - 41-46 / 46
              • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.