8.1-rõl mi a véleményetek?

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 8.1-rõl mi a véleményetek?

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 77
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

jovonezo ezt hogy tudom beállítani? csak meg kell neki adni az A: meghajtótt? és akkor is tudok választani a win vagy linux közt?

admin
      Adminisztrátor

Sziasztok!

Leszedtem a Suse 8.1-et, csak epp nem ISO, hanem csomagonkent (.rpm), ebben szeretnek segitseget kapni, hogyan lehetne ezekrol feltelepiteni a rendszert?
        Elore is koszi

admin
        Adminisztrátor

szerintem ahogy van kiírod CDre és kész. nem kell már ISOból visszaírnia az írónak. persze én laikus vagyok és nem biztos. honnan szedted le? nekem is meg van, de csak 4 lemez. letölteném még azt a maradék hármat, bár nem tom mik vannak rajta, mert már ezeken is annyi progi van mint állat :-)))

kovi
          Felhasználó

Szasztok Népek ill Vendég 2002/11/8 05:14 ill bárki aki segít

Ha még bírja a cdburner akkor nekem is felírhatnád a zsuzsi81-t ha jó úgy hogy postán küldök Neked négy 700 – as lemezt. Ha megy akkor (kösz*1000 + (igazán f@zsa gyerek + linuxfan)^2)*mc^2. Könyv nem kell

kovi,debrecen
            Szal akkor mailto 🙂
            kovi447212@freemail.hu
            v2kovi@wap.hu

admin
            Adminisztrátor

Hoppá! Haladni kellene a korral, terveztem már 8.1-et, de most már látom, a tett halála a gondolkodás, irány a bolt, hogy végre lássam mi az ábra… 😀

admin
              Adminisztrátor

AJ

admin
                Adminisztrátor

szerintem ahogy van kiírod CDre és kész. nem kell már ISOból visszaírnia az írónak. persze én laikus vagyok és nem biztos. honnan szedted le? nekem is meg van, de csak 4 lemez. letölteném még azt a maradék hármat, bár nem tom mik vannak rajta, mert már ezeken is annyi progi van mint állat :-)))

Kozben megoldodott a helyzet. Fel lehetett telepiteni HDD-rol, csak nem mindegy, hogyan nez ki a dir struktura.

admin
                  Adminisztrátor

WinCE: Nem vagyok erintett az ugyben, de azon az iranyaron meg gondolkodj 1 kicsit…

admin
                    Adminisztrátor

Ha letöltötted a csomagokat, akkor a boot könyvtárban van egy iso, azt kell kiírni cd-re, majd a cd-rõl indítani a gépet, itt az egyéni telepítést választani, és a telepítés indítása után kiválasztani azt amerevlemez partíciót és könyvtárat, amelyikben a suse van (pl: C:suse = /dev/hda1/suse ; kiterjesztett D:suse = /dev/hda5/suse).
                      Ha XP-vel lett letöltve, és ntfs fájlrendszeren van a cucc, akkor a telepítés indítása elõtt a modulok betöltése menüre kell menni, és az ntfs fájlrendszert kiválasztani, mert csak ezután kezdhetõ el a telepítés a fentebb említett módon.

sferi
                      Felhasználó

A masolt 4 Cd-n ugyan azok a progik vannak mint a dobozoson vagy erdemesebb a dobozosra hajtani? kerdes a DVD-n milyen kiegeszitesek vannak illetve milyen a TOUR?

Ha ugyanaz az anyag akkor szeretnem megkerni a felajanlot(ugy mint Kovi), kuldje el mailben a posta cimet es kuldenek hozza CD-ket masolat miatt mail cimem: inform3@tmkik.hu
                        köszi
                        sferi

10 bejegyzés megtekintése - 21-30 / 77
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.