8.1-rõl mi a véleményetek?

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 8.1-rõl mi a véleményetek?

10 bejegyzés megtekintése - 41-50 / 77
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

Szerintem is 5-2 az arány.

admin
      Adminisztrátor

Elõször nfs-nek igértem a 8.0-s könyveket, de még nem tárgyaltunk a részletekrõl. De õ majd továbbadhatja neked is, ha addig mástól nem kapsz ilyen ajánlatot. Ez már legyen a ti dolgotok 😉

admin
        Adminisztrátor

Elõször nfs-nek igértem a 8.0-s könyveket, de még nem tárgyaltunk a részletekrõl. De õ majd továbbadhatja neked is, ha addig mástól nem kapsz ilyen ajánlatot. Ez már legyen a ti dolgotok 😉

ha nem jelentkezik, akkor itt vagyok rá, telve tanulási kényszerrel:), gondolj rám is légyszi!

admin
          Adminisztrátor

Sziasztok
            Régi win motoros vagyok, de megrendeltem a dobozos SUSE 8.1 et.
            Szombatra meglessz, gondolom jelentkezni fogok néhány kérdéssel.
            Bár remélem a könyvek elég kimerítõek lesznek.

Feri

admin
            Adminisztrátor

Sziasztok!

Nekem is kellene a 8.1-es 7 CD-je! Siófokon lakom, de létezik posta is a világon! :-)))

Bitte helft mir!!! :-)))

argonat@freemail.hu

admin
              Adminisztrátor

jovonezo, hogy tudunk róla tárgyalni? akarmikor elmegyek erte, mert nagyon kene :-))), csak a multkor nev nelkul irtal be. Ezt a rohadt wint hasznalom, mert nekem meg nagyon bonyolult a linux es csak nehe netezek, meg jatszok vele. szivesebben hasznalnam mar mindenre ezt.

nfs

koci elore is 😀

admin
                Adminisztrátor

szerintem meg felesleges mind a 7 CD, mert a forraskodokat szinte senki nem hasznalja es letoltheto a netrol is szerintem. en a letezo osszes dolgot telepitettem es csak az 1,2,4-es lemezre volt szuksegem, meg a 3-ast sem kerte. azt nem tudja valaki, hogy mi van a 3-ason?

nfs

admin
                  Adminisztrátor

hát a várakozással ellentétben, nekem, mint laikusnak jobban tetszett a 8.0. a laptop energiakezelés pl kimaradt belõle, és ugye az nem baj, ha a laptop munka közben nem egyszerecsak kikapcsol üzemmódban van.A gnome ot nem nagyon támogatja, ami nekem nem annyira tetszik, mert kisebb gépeken gyorsabban mûködik.szóval :casstet: 😉

admin
                    Adminisztrátor

Sziasztok
                      Régi win motoros vagyok, de megrendeltem a dobozos SUSE 8.1 et.
                      Szombatra meglessz, gondolom jelentkezni fogok néhány kérdéssel.
                      Bár remélem a könyvek elég kimerítõek lesznek.

Feri

Hali ha7ul.

admin
                      Adminisztrátor

hát nem tom, az enyémben úgy látom benne van a gnome és szerintem ha benne van, akkor támogatja is. ha jól láttam akkor az energiakezelés is benne van.

nfs

10 bejegyzés megtekintése - 41-50 / 77
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.