8.1-rõl mi a véleményetek?

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 8.1-rõl mi a véleményetek?

10 bejegyzés megtekintése - 61-70 / 77
  • Szerző
    Bejegyzés
    admin
    Adminisztrátor

Köszi Derec és Gabaman

Megpróbálom a partícionálást elõször. Formattálni viszont nem tudok, mert elvész a kb 1.5 gb adatom ill. mûködõ progim.

ha7ul

admin
      Adminisztrátor

Hali ha7ul!

Már bocs, de ha Partition Magic-el csinálod a particiót, az meg is formázza. A linuxosat. 😀 A lényeg meg ugyis az. Bootmenüt meg szerintem megcsinálja a Suse. Nem vagyok benne biztos, mert én nem úgy használom. 🙂 De szerintem win-t semmiképp nem kell emiatt újrarakni… 😉

Bye: derec

gabaman
        Felhasználó

Lehet, hogy egy kicsit félreérthetõ, amit írtam. A linux telepítés elõtt lényeges egy jól beállított (méret), és formázott fat-os paríció megléte, ugyanis a linux bool managerbe (lilo, vagy grub) csak ekkor kerül bele a windows boot sor. Persze, utólag is be lehet tenni, de az már kézimunka, nem automatikus.

admin
          Adminisztrátor

Hello
            Ha valaki meg tudja írni a suse 8.1et, és nem okoz gondot neki a postázás az írjon.
            A forráskód CD-k nem kellenek.
            Hello

admin
            Adminisztrátor

Kovi nem küldöd a CD-t?

admin
              Adminisztrátor

Sziasztok!

Ha valaki áttudná másolni a SuSe 8.1-et vagy csak kölcsönadni hogy átmásoljam annak nagyon megköszönném.
                rescue00@freemail.hu

admin
                Adminisztrátor

Sziasztok

admin
                  Adminisztrátor

Nagyon jó ez a suse 8.1, ez eddig a legjobb, amivel találkoztam. De nagyon hiányzik belõle az, hogy egy user magának átállíthassa a képernyõ méretét. Meg lehetne egy kicsit foglalkozni a rohadt nvidiásokkal, mert kezd elegem lenni abból, hogy kézzel kell átállítgatni a TwinView módot. Ráadásul ez egy kicsit be is tett a rendszernek, mert ha beléptem egy userrel kde-be, akkor a belépés más néven hatalmas fagyást okozott. ezt egyedül az init 3 init 5 parancsokkal láttam kiküszöbölhatõnek, de szeretnék már végre kényelmesebb megoldást is.

admin
                    Adminisztrátor

(nfs: a könyvekrõl nem feledkeztem el, de marhára elfoglalt vagyok a héten)

admin
                      Adminisztrátor

rendicsek, nem olyan sürgõs 🙂 de ha neked jó valamikor, szólj és megyek érte.

10 bejegyzés megtekintése - 61-70 / 77
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.