9.0 telepítés XP mellé

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 9.0 telepítés XP mellé

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 19
  • Szerző
    Bejegyzés
    kisbetu
    Felhasználó

Maradjunk annyiban, hogy ugyanarra a partícióra nem lehet (egy kivétel a live-CD változat, ami CD-r?l fut, a személyes beállításokat a windows alatt egy file-ban tartja).

Kell csinálni neki egy (kett?) saját partíciót, ehhez elég, ha a lemezen talál üres helyet, a partíciókat megcsinálja magának. Egyébként eddig még mindegyik linux lemezén találtam telepítési útmutatót.

PAZO
      Felhasználó

Egyébként a kérdés helyes… írhatnak róla tanulmányt az SDB-sek.

psz21
        Felhasználó
          admin
          Adminisztrátor
            pointux
            Felhasználó

Attól függ, hogy mit akar az ember használni belõle. (Bár a SuSE egyik hátrányos tulajdonsága, hogy sok szemetet felrak, amire az embernek nincs szüksége. Bár kezdõként az ember még nem tudja mi kell neki ilyenkor ez szívás, késõbb viszont már tud szelektálni.)
              Amennyiben 512 MB-tól több memória van a gépben teljesen fölösleges swap partíciót létrehozni. Már 512 MB-nál és KDE-vel együtt is igen ritkán használja a swapot.

Veritas
              Felhasználó
                Veritas
                Felhasználó
                  Veritas
                  Felhasználó
                    pointux
                    Felhasználó
                      pointux
                      Felhasználó

Hát nem tudom, nekem a SuSE 8.2 igen jól ment swap nélkül is 512-vel KDE (telenyomva minden szeméttel), OOo, jdictionary, xmms, néhány mc, acrobat reader egyszerre. Fagyogatás nélkül.
                        Igen jól sikeredett a 8.2-es, kár hogy a 9.0-ás nem olyan. A 9.1-esbõl még csak a Live CD-t láttam, az igen látványos (Bár kicsit XP-s szinekben pompázik, de attól jóval látványosabb.)

10 bejegyzés megtekintése - 1-10 / 19
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.