Ami mellette volt az valószínûleg .md5sum ami az iso az adott file-ra jellemzõ számsort tartalmazza.
A file-t, mint képmást (image) kell felírni és ekkor az író kiszámol egy számsort, ami, ha megegyezik a md5sum-ban lévõ számsorral, akkor jól lett letöltve.
Tehát akkor elmondom, bõvebben. Képmásként kell felírni és természetesen csak az iso file-t.
Amikor ezt az iso file-t megnyitod egy író programmal, akkor az az iso-ban szereplõ adatokból egy számsort állít össze. Ha az iso file nem sérült (jól van letöltve), akkor ennek a számsornak meg kell egyeznie az md5sum file-ban lévõ számsorral.
Ha nem egyezik meg, meg kell próbálni letölteni újra, ha megegyezik fel lehet írni.
sziasztok!!!
a minap leszedtem a Suse 9.1 live cd-t… nos az indítsánál kapok egy ilyen hibaüzenetet: „spurious 8259A interrupt: IRQ7” 🙁 ez mit jelent?
innentöl kezdve szinte minden második szó error vagy failure
lehetséges, hogy valami hardvereszköz lehet a gond?
elég régi gépem van… asus p3v133, 733 proci, vanta vid., sb live
lécci segítsetek
elöre is köszönöm!
sziasztok!!!
a minap leszedtem a Suse 9.1 live cd-t… nos az indítsánál kapok egy ilyen hibaüzenetet: „spurious 8259A interrupt: IRQ7” 🙁 ez mit jelent?
innentöl kezdve szinte minden második szó error vagy failure
lehetséges, hogy valami hardvereszköz lehet a gond?
elég régi gépem van… asus p3v133, 733 proci, vanta vid., sb live
lécci segítsetek
elöre is köszönöm!
lehúztam a livecd-iso-t 9.1-hez de a cd felpörgetése után ugyanúgy a grub indul…
HELP!!
😳
Ja! a CD CD-RW és ráírtam még az iso mellé egy másik fájlt ami ott volt neten is mellette.
A CD-t nem zártam le..
5let???
legutóbbi hsz