Kezdőlap › Fórumok › SuSE Linux › SuSE kezdõ › 9.1 personal >>> 9.3
- This topic has 35 hozzászólás, 12 résztvevő, and was last updated 20 years, 1 months telt el by
Osedax.
-
SzerzőBejegyzés
-
2005-05-27-11:45 #2015168
/Off:
Szerintem próbáld meg debian alatt a frissítést, érdekes megy debi alatt! 🙂
Lehet hogy a suse corp. nem támogatja?!
Ez a terjesztés eléggé „üzleties”, lehet hogy a Lóvé miatt nem támogatott! 🙂
Ki tudja?!
Elképzelhetõ, hogy kisbetu tudja a választ! 🙂
[align=right][snapback]135990[/snapback][/align]Milyen Lóvé?
A 9.2 letölthetõ (ingyen)
A 9.3 letölthetõ (ingyen)Amikor próbáltam frissíteni, többszáz hiba keletkezett az installáció folyamán, amit lassanként próbáltam megszüntetni, de a rendszer végeredményben nem tûnt stabilnak.
A ráfordított idõ függvényében az új telepítés szinte pillanatok alatt megvolt, így a magam részérõl azóta is ezt a megoldást részesítem elõnyben.2005-05-27-12:01 #2015169Milyen Lóvé?
A 9.2 letölthetõ (ingyen)
A 9.3 letölthetõ (ingyen)Amikor próbáltam frissíteni, többszáz hiba keletkezett az installáció folyamán, amit lassanként próbáltam megszüntetni, de a rendszer végeredményben nem tûnt stabilnak.
A ráfordított idõ függvényében az új telepítés szinte pillanatok alatt megvolt, így a magam részérõl azóta is ezt a megoldást részesítem elõnyben.
[align=right][snapback]135992[/snapback][/align]Hát akkor témánál vagyunk! 🙂
A suse nem támogatja a frissítést.
Pontosabban a dist-upgrade-t.
Debian alatt max fél óra, pl.: sarge-ról sid-re és nem instabil rendszer a végeredmény!2005-05-27-12:23 #2015170Hát akkor témánál vagyunk! 🙂
A suse nem támogatja a frissítést.
Pontosabban a dist-upgrade-t.
Debian alatt max fél óra, pl.: sarge-ról sid-re és nem instabil rendszer a végeredmény!
[align=right][snapback]136000[/snapback][/align]De támogatja.
Attól, hogy én bénázok, még nem azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem létezik.
Most ne próbálj a debian-ra rábeszélni, a süsü-t megszoktam, használom, momentán nincs idõm egy másik disztribbel próbálkozni.Egyébként amíg lejön a netrõl a frissítés, azalatt akár egy tucat gépre is fel lehet rakni a tiszta telepítést. (Nincs több Mbit sávszélességem.)
Ez a téma kezd meddõ eszmecserévé fajulni.
Ha valakinek szimpatikusabb a debian, ám használja azt. A süsü-s tapasztalataimat szívesen megosztom bárkivel, és döntse el ki-ki belátása szerint, hogy mi neki a praktikusabb.„Azt akarod, hogy mindig a tied legyen az utolsó szó?
-NEM!!!”2005-05-27-15:37 #2015171De támogatja.
Attól, hogy én bénázok, még nem azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem létezik.Ez a téma kezd meddõ eszmecserévé fajulni.
2005-05-27-15:49 #2015172Lehet hogy a suse corp. nem támogatja?!
Ez a terjesztés eléggé „üzleties”, lehet hogy a Lóvé miatt nem támogatott! 🙂
Ki tudja?!
Elképzelhetõ, hogy kisbetu tudja a választ! 🙂Nem tudja, de nem is érdekli.
Kb. a 6.3 óta ismerkedem a SuSE, majd SUSE Linuxszal, a 6.4 óta folyamatosan használom.
Azt hiszem, a legrosszabbkor, a 6.4 – 7.0 váltáskor próbáltam teljes upgrade-et csinálni, teljes sikertelenséggel.Nem mondom, hogy az én bénázásom, persze az is benne lehet. (Akkoriban szoktam rá arra, hogy egy disztrót legalább kétszer, de inkább háromszor tettem fel. Ugyanoda, ugyanúgy. A végére az ember megtanulta, melyik kérdésnek milyen hatása van.)
Szóval azóta én nem is próbálok upgrade-et csinálni. Mindig tartok a vinyómon tartalék partíciót (ideiglenes adattár, ha kell leürítem), ha megjön az új kiadás, akkor felteszem a régi mellé. Pár napig/hétig ismerkedem vele, aztán egyszerûen elkezdem azt használni, a régi meg elõbb-utóbb tartalékká válik.2005-05-27-15:51 #2015173„Ez a téma kezd meddõ eszmecserévé fajulni.
Ha valakinek szimpatikusabb a debian, ám használja azt. A süsü-s tapasztalataimat szívesen megosztom bárkivel, és döntse el ki-ki belátása szerint, hogy mi neki a praktikusabb.”
Jajj nekem, nehogy megsértõdj!!
Csak rá szerettem volna világítani ama tényre, hogy a katintgatós disztrók nem mindíg olyan
nyájasak!
Szerintem nem te vagy a „béna”, dehogy akarlak rábeszélni a debianra!
Csak egy megállapítást közöltem veled, miszerint a „kattintgatós” disztró nem mindíg nyerõ!
„Mindenki maga sorsa kovácsa”
Csináld ahogy akarod, nem akarlak eltántorítani!
A te életed a te dolgod!2005-05-27-15:56 #2015174„A dolog tényleg meddõ, mert két párhuzamos állítást akárhányszor meg lehet ismételni, meg sem próbáljátok tényekkel alátámasztani.” 🙂
2005-05-27-18:33 #2015175„A dolog tényleg meddõ, mert két párhuzamos állítást akárhányszor meg lehet ismételni, meg sem próbáljátok tényekkel alátámasztani.” 🙂
[align=right][snapback]136032[/snapback][/align]A tény debian alatt „upgrade” sima ügy, amint a példa mutatja suse alatt ez nem így múxik!
Ezek után kell magyarázkodnom?!
Aki nem hiszi járjon…………
Mint a mesében.2005-05-27-19:04 #2015176Jajj nekem, nehogy megsértõdj!!
[align=right][snapback]136029[/snapback][/align]Egyáltalán nem sértõdtem meg, nyilván az irodalmi felkészületlenségem sugallhatott ilyesmit.
Kényelmes ember vagyok, maradok a kattintgatós disztriknél, a foglalkozásomnak semmi köze a mûszaki értelmiséghez, ahhoz képest elég jól eligazodom az általam választott rendszerben – amire szükségem van, az mind mûködik, amire késõbb lesz szükségem, majd megtanulom akkor, amikor aktuális lesz.2005-05-27-19:28 #2015177Egyáltalán nem sértõdtem meg, nyilván az irodalmi felkészületlenségem sugallhatott ilyesmit.
Kényelmes ember vagyok, maradok a kattintgatós disztriknél, a foglalkozásomnak semmi köze a mûszaki értelmiséghez, ahhoz képest elég jól eligazodom az általam választott rendszerben – amire szükségem van, az mind mûködik, amire késõbb lesz szükségem, majd megtanulom akkor, amikor aktuális lesz. -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz