9.1 personal >>> 9.3

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 9.1 personal >>> 9.3

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 36
  • Szerző
    Bejegyzés
    Macskajancsi
    Felhasználó

/Off:
      Szerintem próbáld meg debian alatt a frissítést, érdekes megy debi alatt! 🙂
      Lehet hogy a suse corp. nem támogatja?!
      Ez a terjesztés eléggé „üzleties”, lehet hogy a Lóvé miatt nem támogatott! 🙂
      Ki tudja?!
      Elképzelhetõ, hogy kisbetu tudja a választ! 🙂
      [align=right][snapback]135990[/snapback][/align]

Milyen Lóvé?
      A 9.2 letölthetõ (ingyen)
      A 9.3 letölthetõ (ingyen)

Amikor próbáltam frissíteni, többszáz hiba keletkezett az installáció folyamán, amit lassanként próbáltam megszüntetni, de a rendszer végeredményben nem tûnt stabilnak.
      A ráfordított idõ függvényében az új telepítés szinte pillanatok alatt megvolt, így a magam részérõl azóta is ezt a megoldást részesítem elõnyben.

admin
      Adminisztrátor

Milyen Lóvé?
        A 9.2 letölthetõ (ingyen)
        A 9.3 letölthetõ (ingyen)

Amikor próbáltam frissíteni, többszáz hiba keletkezett az installáció folyamán, amit lassanként próbáltam megszüntetni, de a rendszer végeredményben nem tûnt stabilnak.
        A ráfordított idõ függvényében az új telepítés szinte pillanatok alatt megvolt, így a magam részérõl azóta is ezt a megoldást részesítem elõnyben.
        [align=right][snapback]135992[/snapback][/align]

Hát akkor témánál vagyunk! 🙂
        A suse nem támogatja a frissítést.
        Pontosabban a dist-upgrade-t.
        Debian alatt max fél óra, pl.: sarge-ról sid-re és nem instabil rendszer a végeredmény!

Macskajancsi
        Felhasználó

Hát akkor témánál vagyunk! 🙂
          A suse nem támogatja a frissítést.
          Pontosabban a dist-upgrade-t.
          Debian alatt max fél óra, pl.: sarge-ról sid-re és nem instabil rendszer a végeredmény!
          [align=right][snapback]136000[/snapback][/align]

De támogatja.
          Attól, hogy én bénázok, még nem azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem létezik.
          Most ne próbálj a debian-ra rábeszélni, a süsü-t megszoktam, használom, momentán nincs idõm egy másik disztribbel próbálkozni.

Egyébként amíg lejön a netrõl a frissítés, azalatt akár egy tucat gépre is fel lehet rakni a tiszta telepítést. (Nincs több Mbit sávszélességem.)

Ez a téma kezd meddõ eszmecserévé fajulni.
          Ha valakinek szimpatikusabb a debian, ám használja azt. A süsü-s tapasztalataimat szívesen megosztom bárkivel, és döntse el ki-ki belátása szerint, hogy mi neki a praktikusabb.

„Azt akarod, hogy mindig a tied legyen az utolsó szó?
          -NEM!!!”

kisbetu
          Felhasználó

De támogatja.
            Attól, hogy én bénázok, még nem azt jelenti, hogy a szolgáltatás nem létezik.

Ez a téma kezd meddõ eszmecserévé fajulni.

kisbetu
            Felhasználó

Lehet hogy a suse corp. nem támogatja?!
              Ez a terjesztés eléggé „üzleties”, lehet hogy a Lóvé miatt nem támogatott! 🙂
              Ki tudja?!
              Elképzelhetõ, hogy kisbetu tudja a választ! 🙂

Nem tudja, de nem is érdekli.

Kb. a 6.3 óta ismerkedem a SuSE, majd SUSE Linuxszal, a 6.4 óta folyamatosan használom.
              Azt hiszem, a legrosszabbkor, a 6.4 – 7.0 váltáskor próbáltam teljes upgrade-et csinálni, teljes sikertelenséggel.

Nem mondom, hogy az én bénázásom, persze az is benne lehet. (Akkoriban szoktam rá arra, hogy egy disztrót legalább kétszer, de inkább háromszor tettem fel. Ugyanoda, ugyanúgy. A végére az ember megtanulta, melyik kérdésnek milyen hatása van.)
              Szóval azóta én nem is próbálok upgrade-et csinálni. Mindig tartok a vinyómon tartalék partíciót (ideiglenes adattár, ha kell leürítem), ha megjön az új kiadás, akkor felteszem a régi mellé. Pár napig/hétig ismerkedem vele, aztán egyszerûen elkezdem azt használni, a régi meg elõbb-utóbb tartalékká válik.

admin
              Adminisztrátor

„Ez a téma kezd meddõ eszmecserévé fajulni.
                Ha valakinek szimpatikusabb a debian, ám használja azt. A süsü-s tapasztalataimat szívesen megosztom bárkivel, és döntse el ki-ki belátása szerint, hogy mi neki a praktikusabb.”
                Jajj nekem, nehogy megsértõdj!!
                Csak rá szerettem volna világítani ama tényre, hogy a katintgatós disztrók nem mindíg olyan
                nyájasak!
                Szerintem nem te vagy a „béna”, dehogy akarlak rábeszélni a debianra!
                Csak egy megállapítást közöltem veled, miszerint a „kattintgatós” disztró nem mindíg nyerõ!
                „Mindenki maga sorsa kovácsa”
                Csináld ahogy akarod, nem akarlak eltántorítani!
                A te életed a te dolgod!

pointux
                Felhasználó

„A dolog tényleg meddõ, mert két párhuzamos állítást akárhányszor meg lehet ismételni, meg sem próbáljátok tényekkel alátámasztani.” 🙂

admin
                  Adminisztrátor

„A dolog tényleg meddõ, mert két párhuzamos állítást akárhányszor meg lehet ismételni, meg sem próbáljátok tényekkel alátámasztani.” 🙂
                    [align=right][snapback]136032[/snapback][/align]

A tény debian alatt „upgrade” sima ügy, amint a példa mutatja suse alatt ez nem így múxik!
                    Ezek után kell magyarázkodnom?!
                    Aki nem hiszi járjon…………
                    Mint a mesében.

Macskajancsi
                    Felhasználó

Jajj nekem, nehogy megsértõdj!!
                      [align=right][snapback]136029[/snapback][/align]

Egyáltalán nem sértõdtem meg, nyilván az irodalmi felkészületlenségem sugallhatott ilyesmit.
                      Kényelmes ember vagyok, maradok a kattintgatós disztriknél, a foglalkozásomnak semmi köze a mûszaki értelmiséghez, ahhoz képest elég jól eligazodom az általam választott rendszerben – amire szükségem van, az mind mûködik, amire késõbb lesz szükségem, majd megtanulom akkor, amikor aktuális lesz.

admin
                      Adminisztrátor

Egyáltalán nem sértõdtem meg, nyilván az irodalmi felkészületlenségem sugallhatott ilyesmit.
                        Kényelmes ember vagyok, maradok a kattintgatós disztriknél, a foglalkozásomnak semmi köze a mûszaki értelmiséghez, ahhoz képest elég jól eligazodom az általam választott rendszerben – amire szükségem van, az mind mûködik, amire késõbb lesz szükségem, majd megtanulom akkor, amikor aktuális lesz.

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 36
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.