9.2rc2 + ADSL

5 bejegyzés megtekintése - 11-15 / 15
  • Szerző
    Bejegyzés
    drd
    Felhasználó

Nálam van némi különbség a pppoe.conf-ban. Szerintem a legfontosabb:

DNSTYPE=SERVER

PEERDNS=yes

Próbáld meg így. Célszerûbb talán az adsl-setup parancsot újra lefuttatni és amikor a dnstype-t kéri, akkor a „server”-t megadni.

Monkey
      Felhasználó

Ezt az üzenetet már Linux alól írom! Mindenkinek nagyon köszönöm a közremûködést! Végülis reinstall, aztán adsl-setup. Köszönöm mégegyszer, valószínû, hogy még bombázlak titeket 😀 😀 😀

gaben
        Felhasználó

sziasztok

Hasonnlokeppen jartam en is ma delelott feldobtam a 9.2-ot es nuku adsl most jelenleg a jol bevalt uhu alol vagyok viszont ujra neki esnek a Mdk-nak csak egy kerdesem lenne ha tudtok segiteni. Az adsl-setup consolbol futtatva megoldja a problemat arra az esetrte is ha a szolgaltato szamat kell beirni, mert ezt sehol nem kerte amugy minden ok viszont nem szeretnem meg egyszer feltenni ha itt sem lehet telefonszamot megadni. Nem axelero teht nem tudom hogy az axeleronal kell e telefonszamot megadni adsl kapcsolatnal vagy sem itt igen. Elorre is koszonom.

gaben
          Felhasználó

idokozben megoldottam hat nem ker teefon szamot erthetetlen:) lenyeg hogy megy:)

csaba
            Felhasználó

Sziasztok!

Feltettem a 9.2-est, nagyon klassz! Csak sajnos netezni nem tudok vele. Lefuttattam a varázslót többször is, de mindig megakad a végén, hogy nincs kapcsolat… Jelszó, stb stimmel, kipróbáltam, winxp és suse alól simán megy….
              Olyan sok állítási lehetõség nincs, mit szúrhattam el?

5 bejegyzés megtekintése - 11-15 / 15
            • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.