Kezdőlap › Fórumok › SuSE Linux › SuSE kezdõ › 9.3 bejelentkezesi gond
- This topic has 35 hozzászólás, 6 résztvevő, and was last updated 19 years, 11 months telt el by
Macskajancsi.
-
SzerzőBejegyzés
-
2005-07-29-19:20 #2024352
szoval csak az elso install cd-t tolotottem le, egyik ismerososm azt mondta, hogy nem gond, csak kevesebb szoftver lesz rajta, egyebkent muxeni fog…
Akkor talán innen folytassa õ.
2005-07-29-19:20 #2024353HI, eddig csak qwindowst hasznaltam (es egy kicsit mac os x-et) sulimban volt linux…
Ma ugy dontottem, hogy megnezem mit tud, ezert az itthon levo eleg gagyi 666mhz-es gepre telepitettem 🙂 A P4-re nem violt szivem 🙂
(eloszor egy uhu-t kuldtem, de az teljesen szar volt)
mivel sajna nicns dvd irom, ezert csak cd megoldas johet szoba, viszont csak egy cd-m volt itthon… szoval csak az elso install cd-t tolotottem le, egyik ismerososm azt mondta, hogy nem gond, csak kevesebb szoftver lesz rajta, egyebkent muxeni fog…
Mondom, oh az nagyon jo, mert ugyse akarokegy full installt, inkabb csak baratkozni szeretnek vele 🙂Fel raktam, kerte a 2.-cd-t. Aztan azt kihagytam… (van a gépen egy xp is)
Aztan bootmenu is pazarul bejon, szep fuves hatter es van xp es linux is, mondom pompas…Aztan nem toom, de suliban nagyon mas volt a suse login screene, de itt egy egyszinu vacak jott be… viszont amikor installáltam akkor nem is kerte hogy kreajjak profilokat… ugyhogy most van egy linux a gepen, d enem tudok belépni es nem tudom hogy lehetne profilokat csinálni, vagy egyaltaklan jo-e hogy csak egyes install cd ment fel… Léccii help.. eloe is kossz 😉
[align=right][snapback]143325[/snapback][/align]Nem mûködõképes ilyen módon.
Mivel az installálás nem fejezõdött be, gondolom root jelszó megadásáig sem jutottál el.
Ez nem a SuSE hibája, hanem a tied.2005-07-29-19:20 #2024354HI, eddig csak qwindowst hasznaltam (es egy kicsit mac os x-et) sulimban volt linux…
Ma ugy dontottem, hogy megnezem mit tud, ezert az itthon levo eleg gagyi 666mhz-es gepre telepitettem 🙂 A P4-re nem violt szivem 🙂
(eloszor egy uhu-t kuldtem, de az teljesen szar volt)
mivel sajna nicns dvd irom, ezert csak cd megoldas johet szoba, viszont csak egy cd-m volt itthon… szoval csak az elso install cd-t tolotottem le, egyik ismerososm azt mondta, hogy nem gond, csak kevesebb szoftver lesz rajta, egyebkent muxeni fog…
Mondom, oh az nagyon jo, mert ugyse akarokegy full installt, inkabb csak baratkozni szeretnek vele 🙂Fel raktam, kerte a 2.-cd-t. Aztan azt kihagytam… (van a gépen egy xp is)
Aztan bootmenu is pazarul bejon, szep fuves hatter es van xp es linux is, mondom pompas…Aztan nem toom, de suliban nagyon mas volt a suse login screene, de itt egy egyszinu vacak jott be… viszont amikor installáltam akkor nem is kerte hogy kreajjak profilokat… ugyhogy most van egy linux a gepen, d enem tudok belépni es nem tudom hogy lehetne profilokat csinálni, vagy egyaltaklan jo-e hogy csak egyes install cd ment fel… Léccii help.. eloe is kossz 😉
[align=right][snapback]143325[/snapback][/align]Elég ha csak az egyes cd van meg,de mikor telepíteted a linux-ot akkor a boot-ást(Group-ot) nem píztos hogy jól írtam el,winyóra raktad vagy floppy lemezre?
2005-07-29-19:22 #2024355Aztan nem toom, de suliban nagyon mas volt a suse login screene, de itt egy egyszinu vacak jott be… viszont amikor installáltam akkor nem is kerte hogy kreajjak profilokat…
Akkor el kéne dönteni, hogy installálsz vagy nem installálsz. Mert ez így semmi.
2005-07-29-19:23 #2024356Elég ha csak az egyes cd van meg,de mikor telepíteted a linux-ot akkor a boot-ást(Group-ot) nem píztos hogy jól írtam el,winyóra raktad vagy floppy lemezre?
[align=right][snapback]143328[/snapback][/align]Ne irkálj összevissza mindenféle hülyeségeket.
Amit ide röffentettél, abból csak az látszik, hogy még életedben nem láttál ilyet.2005-07-29-19:24 #2024357Elég ha csak az egyes cd van meg,de mikor telepíteted a linux-ot akkor a boot-ást(Group-ot) nem píztos hogy jól írtam el,winyóra raktad vagy floppy lemezre?
[align=right][snapback]143328[/snapback][/align]Nem elég.
Légy szíves, ne szólj bele, amíg nem értesz hozzá.
Köszi.Szerk: francba! Lemaradtam.
2005-07-29-19:29 #2024358Ha jól emlékszem te mntad hogy elég az elsQ cd letöltése mert az tartalmazza az alap dolgokat,vagy már nem emlékeztek rá?
2005-07-29-19:33 #2024359Ha jól emlékszem te mntad hogy elég az elsQ cd letöltése mert az tartalmazza az alap dolgokat,vagy már nem emlékeztek rá?
[align=right][snapback]143335[/snapback][/align]Megbocsáss, én tudom, mirõl beszélek.
SUS2005-07-29-19:35 #2024360Eloszor is koszonom a gyors reakciokat 🙂
intall megvolt amint irtam… login screen is van de ugye nicnsenek profilok…
Akkor gondolom csak ujrainstallálás segithet… egy cd-s változatot szeretnek. Honnan tudnam letolteni? vagy esetleg mas alternativak?2005-07-29-19:39 #2024361intall megvolt amint irtam…
Vagyis -amint írtad- nem volt meg.
Akkor gondolom csak ujrainstallálás segithet…
Szerintem is.
esetleg mas alternativak?
UHU.
egy cd-s változatot szeretnek
Tudom, hogy drága az 5 CD, fõleg a Windows 1 CD-s árához képest, de ez egy igazi operációs rendszer, ami nem fér el egyetlen CD-n.
(Most pár másodperccel én gyõztem.)
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz