9.3 bejelentkezesi gond

Kezdőlap Fórumok SuSE Linux SuSE kezdõ 9.3 bejelentkezesi gond

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 36
  • Szerző
    Bejegyzés
    Macskajancsi
    Felhasználó

Eloszor is koszonom a gyors reakciokat 🙂

intall megvolt amint irtam… login screen is van de ugye nicnsenek profilok…
      Akkor gondolom csak ujrainstallálás segithet… egy cd-s változatot szeretnek. Honnan tudnam letolteni? vagy esetleg mas alternativak?
      [align=right][snapback]143340[/snapback][/align]

Szervezzünk gyûjtést, hogy tudj vásárolni 5db cd-t?
      Van 1dvd-s verzió, ha ragaszkodsz az egylemezes megoldáshoz.

Szerk.: a francba! most meg én maradtam le.

juuzer
      Felhasználó

Havernál próbáltuk ugy hogy elsõ cd kiírva(elvileg alaprendszer-nek kéne mennie, talán grafikus felület nélkül) (többi iso-ban winyón, godoltam felcsatolom valahová, aztán yast-nak megadom, mint telepítési forrást, [persze yast csak elsõ cd-t ette meg ily módon]) elsõ cd-rõl boot->telepítés stb… szóval mikor kérte többi cd-t rányomtam hogy elvet és ezután itt sem jött felhasználók létrehozása, root-nak jelszó …. csak közölte hogy akkor újraindul ozt ennyi, reboot után persze egybõl jött:

LOGIN:

ha viszont nem elvetést választottuk, hanem volt valami hasonló opció, akkor lehetett felhasználókat létrehozni.

balii
        Felhasználó

Szervezzünk gyûjtést, hogy tudj vásárolni 5db cd-t?
          Van 1dvd-s verzió, ha ragaszkodsz az egylemezes megoldáshoz.

Szerk.: a francba! most meg én maradtam le.
          [align=right][snapback]143343[/snapback][/align]

Nincs dvd irom, ugyhogy ez alapbol kilove.Alapbol nincs szuksegem annyi vacakra amennyit az felpakol, mert azon az ös regi gepen osszesen van 12giga, 6-6 volt, de igy is a windowstol elszedett 2-t igy maradt windowsnak 4.Bar azt a gepet nem hasznalom semmire, de szeretnem hogy meg mukodjon… Szoval vmi egy cd-s megoldas nincs?

esetleg 9.1 sokkal gagyib, mert http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=2
          itt van egy cd-s 9.1 🙂

Macskajancsi
          Felhasználó

Nincs dvd irom, ugyhogy ez alapbol kilove.Alapbol nincs szuksegem annyi vacakra amennyit az felpakol, mert azon az ös regi gepen osszesen van 12giga, 6-6 volt, de igy is a windowstol elszedett 2-t igy maradt windowsnak 4.Bar azt a gepet nem hasznalom semmire, de szeretnem hogy meg mukodjon… Szoval vmi egy cd-s megoldas nincs?

esetleg 9.1 sokkal gagyib, mert http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=2
            itt van egy cd-s 9.1 🙂
            [align=right][snapback]143346[/snapback][/align]

Most tulajdonképpen mit szeretnél?
            1. SuSE linuxot? A 9.3-hoz kell az 5cd.
            2. 1cd-s disztrót?
            Ilyen sok van. Ami nekem szimpatikus:
            UHU (debian alapú)
            BlackPanther (Mandrake alapú)
            Ezen kívül kis böngészéssel találsz elsõ körben is legalább tucatnyit.

kisbetu
            Felhasználó

azon az ös regi gepen

esetleg 9.1 sokkal gagyib,

Igen az az egy CD az egy CD.

balii
              Felhasználó

Igazabol egy egy cd-s distro jo lenne 🙂 de suse legyen 🙂

uhu-t felraktam 1.1-et, (az meg volt vhonnan)

de az oszzetragyazta magat nem indult a grafikus felulete vmilyert… (meg xp-met is Lkurta a masik particion, bar sztem sak ne voltam a bena install kozben, de akkor sem volt vilagos hogy mikor lesz jo a dual boot) hiaba kuldtem be neki a „startx” parancsot, ö csak mondta hogy nem fog ez mukodni es hogy allitsam at a mit tom en milyen config filet… Akkor mondtam hogy kossz inkabb nem 🙂

http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=2 szal akor amit innen letoltok, az 1cd, es menn is fog?

balii
                Felhasználó

Igen az az egy CD az egy CD.

balii
                  Felhasználó

jah es pont azert kiserletezek rajta, mert szar gep,es nem felek, hogy letorlodi ka windows mert az letorlodhat 🙂 csak akor mukodjon helyette egy linux 🙂
                    azon a gepen nincs fontos adat, ugyhogy inkabb azon probálkozok mielott raereztem a p4emre 🙂

Macskajancsi
                    Felhasználó

Sajnos a P4en csak egy 40es vinyo van, es tele van, ugyhogy ez nem lesz egy hamar:)
                      meg ha monnyuk p4en felszabaditok egy 15gigas particiot, akor ugye nem fogja majd ossze-vissza particionalni a gepet? Mert a szar gepen azt csinálta, hogy orba szajba particionalta…

Sajnos egyaltalan nem vagyok ismert a linux vilagaban, bar erdekel a tema, de megmondanad hogy mi az a live cd? 🙁
                      [align=right][snapback]143353[/snapback][/align]

http://www.livecd.hu/
                      Ha szabad javasolnom, keresgélj leírásokat a különbözõ disztribúciókról.
                      Az emberek általában azt szeretik, amit ismernek. Tehát a fordítottja is részben igaz.

balii
                      Felhasználó

http://www.livecd.hu/
                        Ha szabad javasolnom, keresgélj leírásokat a különbözõ disztribúciókról.
                        Az emberek általában azt szeretik, amit ismernek. Tehát a fordítottja is részben igaz.
                        [align=right][snapback]143358[/snapback][/align]

Huhh, koszke;) maris bele asom magamat a temaba 🙂

10 bejegyzés megtekintése - 11-20 / 36
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.