A sokféleség előnyeiről

Mindig csodálkozom, hogy egyes emberek képesek szinte már hitbéli kérdést csinálni egy egy disztribúció hasznűlatából, vagy épp nem használatéból.
Ékes bizonysága ennek az a bejegyzés is, amely itt a fórumon történt úgy 2 hete…

Sajnos vannak akik nem tartják tiszteletben a másik ember véleményét, és a konstruktív viták helyett mindössze a negatív dolgokra koncentrálnak, és a személyes sértettség okán általánosítanak..

Kedves elégedetlenek, kirekesztők, xenofóbok… nem hinném, hogy a Linux ügyének a legkisebb mértékben is használna az ilyesfajta hozzáállás. Ez a fórum annakidején azért jött létre, hogy helyet, teret és lehetőséget biztosítsunk a különféle disztribúciókkal éppen ismerkedő, vagy épp segítségre szoruló társainknak.

Az oldal nincs, és nem is volt sosem “dedikálva” egyetlen disztribúció számára sem, mindemellett mindig is nagy örömmel álltam az olyan kezdeményezések mellé, amelyek egy adott időpontban támogatést igényeltek, még akkor is ha az adott projektek az idő múlásával túlnőtték az oldal kereteit, önállósodtak és a maguk útját járják, járták. (UHU-Linux, BlackPanther OS)

Vélemény, hozzászólás?