Kezdőlap › Fórumok › UHU Linux › Általános UHU problémák, javaslatok › 5.1-es hangkártya problémák
- This topic has 23 hozzászólás, 3 résztvevő, and was last updated 22 years, 1 month telt el by
admin.
-
SzerzőBejegyzés
-
2004-06-02-18:06 #1945835
Na, épp ezt akartam én is mondani, csak nem igazán tudtam megfogalmazni.
(De megtévesztõ lehet, és szerintem ez tévesztette meg a kollégát is.)2004-06-11-19:12 #1945836Na, épp ezt akartam én is mondani, csak nem igazán tudtam megfogalmazni.
(De megtévesztõ lehet, és szerintem ez tévesztette meg a kollégát is.)Hmm egy ideje nem tudtam olvasni.
Köszi a kimerítõ válaszokat mindenkinek… 🙂
Most már leesett a dolog…
Asszem akkor kéne vennem erõsebb elsõ hangszórókat, hogy kompenzálják stereonál a kiesõ hátsókat (hogy jobban betöltsék a szobát)Balázs
2004-06-11-19:17 #1945837Na, épp ezt akartam én is mondani, csak nem igazán tudtam megfogalmazni.
(De megtévesztõ lehet, és szerintem ez tévesztette meg a kollégát is.)Hmm egy ideje nem tudtam olvasni.
Köszi a kimerítõ válaszokat mindenkinek… 🙂
Most már leesett a dolog…
Asszem akkor kéne vennem erõsebb elsõ hangszórókat, hogy kompenzálják stereonál a kiesõ hátsókat (hogy jobban betöltsék a szobát)Balázs
A „betöltéshez” egy aktív mély sugárzó kell,
ha lehet cstlakoztatni a rendszerre!
Mondjuk ez sem olcsóbb, de kellemesebb a hangzás miatt!2009-12-04-19:56 #1874332Hali!
Van SB Live! hangkártyám, meg 5.1-es hangszoró. Ez a script fut le induláskor:
emu-dspmgr -v”Pcm:Front” #/dev/dsp („Wav”) -> AC97 mixer (i.e. „Front”)
emu-dspmgr -v”Pcm1:Rear” #/dev/dsp1 -> AC97 mixer
emu-dspmgr -v”Analog:ADC Rec” #/dev/dsp <- AC97 analog sources
emu-dspmgr -v”Analog:Mic Rec”emu-dspmgr -v”fx8:Front L” -mvol_l
emu-dspmgr -v”fx9:Front R” -mvol_r
emu-dspmgr -v”fx10:Rear L” -mogain_l
emu-dspmgr -v”fx11:Rear R” -mogain_r
emu-dspmgr -v”fx12:Analog Center” -mvideoemu-dspmgr -l”fx10″ -f”/usr/share/emu10k1/gain.bin”
emu-dspmgr -l”fx11″ -f”/usr/share/emu10k1/gain.bin”
emu-dspmgr -l”fx12″ -f”/usr/share/emu10k1/gain.bin”
emu-dspmgr -l”fx8″ -f”/usr/share/emu10k1/gain.bin”
emu-dspmgr -l”fx9″ -f”/usr/share/emu10k1/gain.bin”emu-config -B on
emu-dspmgr -a”fx12:Analog LFE”
#emu-dspmgr -l”Pcm L” -l”Pcm R” -l”Fx10″ -l”Fx11″ -l”Fx12″ -f”/usr/share/emu10k1/surround.bin”
#emu-dspmgr -r”Pcm1:Rear”emu-dspmgr -l”Pcm L” -l”Pcm R” -l”Fx10″ -l”Fx11″ -l”Fx12″ -f”/usr/share/emu10k1/prologic.bin”
emu-dspmgr -r”Pcm1:Rear” -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.