Kategória: 30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Chuck Lever

Most megtudhatjuk, hogy milyen készségeket kell elsajátítani a Kernel fejlesztéshez és azt is, hogy ezek közül melyiket a legnehezebb mívelni.. Mi feladatod, szűkebben milyen részterületen dolgozol? A Linux NFS és… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Jiří Kosina

Egy idő hiány miatt hosszabb kihagyást kővetően egy olyan feljesztőről lesz szó, akinek a neve saját érzéke szerint kimondhatatlan majdnem mindenki számára, aki nem Cseh, ezért egyszerűség kedvéért el is… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Laurent Pinchart

A mostani cikkben Belgiumba látogathatunk el egy olyan fiatalemberhez, aki szintén menet közben vette észre, hogy az apróságok milyen maggyá tudnak válni. Továbbá egy érdekes történetből megtudhatjuk azt is, hogy… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Jiri Slaby

Jennifer Cloer ezúttal egy cseh fiatalemberrel ismertet meg minket, aki miatt nem kell csehül éreznünk magunkat, annál inkább azért, mert már csak 14 miniinterjú maradt hátra. Mi feladatod, szűkebben milyen… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Mauro Carvalho Chehab

Épp félúton járunk Jennifer Cloer mini interjúinak sorozatában. Egyéb elfoglaltságaim és a cikk kicsit hosszabb mivolta miatt pár nap késéssel, de itt a Linuxfórumon is elérkeztünk ehhez a pillanathoz. Úgyhogy… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Ben Hutchings

Jennifer Cloer most egy olyan angol fejlesztővel ismertet meg bennünket, aki szerint jobb valami kicsinységgel kezdeni az agyműtét előtt. Hát ige, ez mindenre igaz. Gyakorlat teszi a mestert, aki már… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Julia Lawall

Egyesek kétségbeestek, hogy a LinuxCon után már soha többet nem fognak kijózanadni, de nem így lett, vagy találtak egy absztinens hölgyet… – bár akkor nem engednék be a konferenciára 😀… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Martin Petersen

Jennifer Cloer jóvoltábol most egy olyan Kanadai dán fejlesztőt ismerketünk meg, – Martin K. Petersen személyében – akit adrenalin-bombaként motiválnak a bugok megtalálása és a hardverek működésre bírása. “Mottója” pedig… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Johannes Berg

Ezúttal Jennifer Cloer egy olyan német kernelfejlesztővel ismertet meg minket, aki kreativitásából kifolyólag imádja a kihívásokat. A “szakterülete” a wifi, de hobbiból powerpc-n is ügyködik, de bármibe “belekontárkodik”, ha az… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: John Linville

Jennifer Cloer jóvoltából most egy újabb fejlesztőt ismerhetünk meg közelebbről. A neve John W. Linville és s WLAN területért a felelős, csendes helyen él és az eddigiektől eltérően nem zenét,… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Arnd Bergmann

Most pedig Jennifer Cloer révén Arnd Bergmannt ismerhetjük meg, aki szerint a Linuxon kívül már szinte nincs is élet és nem is szükséges, hisz olyan szerencsés, hogy ez a hibbija… Read more »

30 Linux kernel fejlesztő 30 hét alatt: Alan Cox

Ezúttal Jennifer Cloer írásásból a jópofa, ám igen komoly tudással rendelkező Alan Coxot ismerhetjük meg. Mi a neved? Őőő passz… hú, minden kérdés ilyen kemény lesz?   Mi feladatod, szűkebben… Read more »