Setilive – A mai tönkretett napom…

Kezdőlap Fórumok Offtopic Setilive – A mai tönkretett napom…

Ennek a témakörnek tartalma 8 hozzászólás, 7 résztvevő. Utolsó frissítés:  pointux 6 éve, 4 hónapja telt el.

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1890607

  H Miki
  Felhasználó

  Előzményként tudni kell, hogy amikor unatkozok és a kreativitásom is padlón van, akkor néha az időmet csillagászati projektekben való részvétellel ütöm el. Konkrétan a planethunters.org oldalon vadászok exobolygókra és a setilive.org-on földönkívüli civilizációkra.Na a lényeg, hogy tegnap este felnéztem a setilive.org-ra. Mit látnak szemeim, valaki létrehozott egy fórumtémát SEGÍTSÉG néven. Ezt se gondoltam volna, hogy valaha valaki magyarul fog irkálni ott. Gondoltam felveszem az illetővel a kapcsolatot. Nagy hiba volt, mint utólag kiderült! Na mindegy, ma reggel válaszolt arra amit beírtam a fórumra. Kérte, hogy skypera vegyem fel. Mondtam neki, hogy boccs, de a skypeot nem igazán szeretem, inkább gyere fel IRC-re és elmagyarázok mindent amit a setiliveról tudni illik. Freenodeon létrehoztam egy szobát. Be is jött oda pár perc múlva. Na de alig váltottam vele 10 mondatot, már panaszkodott, hogy neki nem tetszik az IRC úgyhogy ő innen kilép és ha meggondolnám magam akkor vegyem fel skypeon. Meg se várta, hogy elköszönjek, kilépett.Ekkor még nem is zavart a dolog. Úgy voltam vele elvagyok én ott magyarok nélkül is mint eddig. Szépen folytattam az adatok osztályozását. Pár perc után találtam egy érdekes jelet, amihez hasonlót 2-3 hónapban csak egyszer ha lát az ember. Na, ekkor nagyon megörültem. Írtam egy kommentet hozzá, hogy mások is ránézzenek aztán folytattam az osztályozást. egy idő után gondoltam megnézem valaki hozzászólt-e már. Erre mit látok? A kedves új magyar kolléga agyonspammelt mindent. Teljesen átlagos jelekre kezdett kommentelgetni percenkénti gyakorisággal...Gondoltam valahogy megpróbálom leállítani, mert ez így nem lesz jó. Nem szeretek skypera sok embert felvenni, főleg nem idiótákat. De mivel van egy erre a célra fenntartott beáldozható skype fiókom beléptem és felvettem, hogy beszélgessek vele.Na ez már nem volt jó ötlet, kicsit kiakasztott pár mondatával. Első ilyen:

  Ő: korod? 🙂Én: 28, de ezt láthatod az adatlapomon is.Ő: ok én 39 tehát tartsuk kérlek a dupla T elvét 🙂Ő: tapintat+tisztelet

  Nem elég hogy utálom a chatszökevények kérdéskombóját (Korod? - Honnan? - Dugunk?), de még a korára hivatkozva ki is kéri előre a tiszteletet, mintha ő öreg lenne és én egy gyerek. A már kicsit kopaszodó fejemmel amúgy se nézek ki éppen gyereknek. Na mindegy, ezt még eltűrtem...Következő megnyilvánulása:

  Én: Na akkor mondom, hogy milyen jel az érdekes meg mi nemŐ: tudooooooooooooooomŐ: nehogykioktass -.-Én: Biztos?Ő: nem 😀Ő: sajna nem is értem miért lessük a milliócsilliótávolt mikor itt élnek velünk szimbiózisban :$Ő: és NEM VOK HÜLYE!

  Ha úgyis itt vannak szerinte, akkor minek jön a setilivera keresni a földönkívüli civilizációk nyomát? Keresse a szomszédban...

  Ő: mit tolsz ha éppen nem

  #2207356

  uzsolt
  Felhasználó

  Biztosan csak hiánya volt 😛

  #2207357

  kat
  Felhasználó

  Nehez elhinni, hogy 39 eves, ha ilyeneket ir, hogy “vok” meg “naon” ..

  #2207358

  H Miki
  Felhasználó

  Hát igen. De nem elképzelhetetlen, hogy tényleg egy 14-15 éves szintjén megragadt chatfüggő nőről van szó. Sajnos vannak ilyenek.

  #2207359

  zoltan22
  Felhasználó

  Szerintem hazudott a koráról, es tulajdonképpen 15-18 éves.

  #2207360

  kat
  Felhasználó

  Amugy szerintem nok, foleg 30 felet, nem vallaljak ilyen nyiltan a korukat a valosagban sem, nemhogy interneten ahol hazudhatsz barmit!Ismerek olyan 45 eves not, aki 25-nek hazudja magat interneten rendszeresen.

  #2207361

  vadkan
  Felhasználó

  Tuti, hogy ez egy tinilány…

  #2207362

  gendelider
  Felhasználó

  Tuti, hogy ez egy tinilány...

  Nem tuti. Bár nem túl sürün, de láttam már totál infantilis idösebb személyeket is; anno édesapám egy nyugdíjas kolleganöje hatvan körül (még mindíg) ilyen volt.Az egyéb személyiségzavarokról - amelyeket az interneten a "személyltelenség" miatt még jobban ki lehet élni - ne is beszéljünk.

  #2207363

  pointux
  Felhasználó

  Nehez elhinni, hogy 39 eves, ha ilyeneket ir, hogy "vok" meg "naon" ..

  +1Ha nem vok hülye, akkor ez a tolsz, naon "gyerekes". Nem is használnám, csak ilyen esetekben.Ilyen korban még az is elképzelhető, hogy az irc-n szocializálódott volna, vagy, ha nem, akkor kizárt, hogy egy ilyen stílust "halál komolyan" átvenne.

9 bejegyzés megtekintése - 1-9 / 9

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.