200.000 hozzászólás tanulságai

Kezdőlap Fórumok Linuxos hírek a nagyvilágból 200.000 hozzászólás tanulságai

10 bejegyzés megtekintése - 181-190 / 222
  • Szerző
    Bejegyzés
    kisbetu
    Felhasználó
      vettemtegnap2kutyat wrote:
      aztan olyan embereket erdemelsz, mint kisbetu …  jellemes ember, aki jol behuzza fuletfarkat es kussol, amikor a forum szarban van 🙂
      hat igen, a jellem nagy ur 🙂

Mi értelme lenne beszállni a sárdobálásba?
      Nem vagyok admin, csak egy megbízott moderátor (zsoldos?). A fórum mindenkori irányítójának a feladata, hogy kijelölje az irányvonalakat, én csak igyekszem a korláton belül maradni, és erre figyelmeztetni másokat is.
      Ha puccs van, akkor szerintem semmi értelme belekeveredni, bocs, de ilyen a jellemem.
      A jómunkásember a hétköznapokban áll helyt.

(Az meg aztán igencsak elgondolkodtatott, hogy tavaly regelt nullahozzászólásos „fórumtag” rohant a HUP-ra vészharangot kongatni azért a fórumért, amiben egy karakter munkája nincsen.)

razoli wrote:
      Kezdem úgy érezni, hogy néhány usernek nem arról szól a fórumozás, hogy segítséget kér és ad, hanem az elszenvedett fájdalmaitól nem bír elszakadni és beragadt.
      kisbetu
      Felhasználó

Egyébként elárulá nekem valaki, hogy ki volt az a fAsz humoros egyén, aki tudtomon kívül bekapcsolta nekem az íméles témakövetést?
        Immár másodszor!

juuzer
        Felhasználó
          kisbetu wrote:
          Egyébként elárulá nekem valaki, hogy ki volt az a fAsz humoros egyén, aki tudtomon kívül bekapcsolta nekem az íméles témakövetést?
          Immár másodszor!

Hm … nem csak neked kapcsolta be.

csaba
          Felhasználó

Hm.. most nekem is működik….
            Esküszöm ehhez nem nyúltam pedig… Tisztelt bíróság…  😮

admin
            Adminisztrátor

Nem kéne már abbafejezni a témát!? ;D
              Még balhé előtt. 🙂

Macskajancsi
              Felhasználó
                juuzer wrote:
                kisbetu wrote:
                Immár másodszor!

Hm … nem csak neked kapcsolta be.

A francba. Nekem is jött 24 levelem.  😡
                (Nem én voltam.)

pointux
                Felhasználó

„A francba. Nekem is jött 24 levelem. „
                  detto… (csak ettől korábban leállítottam :))

pdx
                  Felhasználó
                    kisbetu wrote:
                    (Az meg aztán igencsak elgondolkodtatott, hogy tavaly regelt nullahozzászólásos „fórumtag” rohant a HUP-ra vészharangot kongatni azért a fórumért, amiben egy karakter munkája nincsen.)

Nem kell célozgatni, mond ki… a logikádból kiindúlva következik az, hogy a saját egóm növelése érdekében küldtem be a cikket, vagy inditottam el a szavazást…

Módosítás: és amúgy nem értelek, hogy is jövök én a te killal al vivott haborúd közepére? Jah hogy tereljük el a figyelmet ahogy a karika-büvészek csinálják (a fény gyorsabb mint a szem), az már megint más dolog..

eReL
                    Felhasználó
                      Bbt
                      Felhasználó

Killall:
                        Nem tűntem el. Ne temess kérlek.
                        És ha már, akkor még a kis akciód előtt tűntem el. Oka is van.
                        Mint ahogy annak is volt, hogy lemondtam a moderátorságról, adminságról, és az nem az volt, hogy valamiért szégyenkezve el kellett volna sunnyognom innen.

Egyszer s mindenkorra abba kéne hagyni ezt az „én vagyok a szegény killall, akit durván hátbadöftek” dumát. Neked is mondtam, hogy nem értek egyet veled, szartál rá. Másnak is mondtam.

Kezdem már unni, hogy a hülyeségeidért másokat okolsz.
                        Ha nem akarsz idejönni többet ne gyere, de csak azért meg végképp ne, hogy a nagy sérelmeidet emlegesd.

10 bejegyzés megtekintése - 181-190 / 222
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.