200.000 hozzászólás tanulságai

Kezdőlap Fórumok Linuxos hírek a nagyvilágból 200.000 hozzászólás tanulságai

10 bejegyzés megtekintése - 171-180 / 222
  • Szerző
    Bejegyzés
    dexter11
    Felhasználó
      balev wrote:
      dexter11 wrote:

Killall? Na nem. Idáig nem volt vele semmi bajom, de amit a most (is) felmerült probléma kapcsán művelt az alapján ő az utolsó ember aki kell ide.

Azért az ilyen kijelentésektől tartózkodnék. Voltak negatívumok több oldalról, ne csak egy szemszögből nézzük már a világot.

Voltak olyan lépései, amiket nem kellett volna, de nagyon sok embernek segített, tett is a fórumért. Én speciel több lépésével is egyetértek (bár máshogy kellett volna kiviteleznie, ez biztos)

Ennyi erővel bárkire rá lehetne húzni, hogy miatta alakult ki az a helyzet, ami kialakult. De nem ez a cél most. Előre kell nézni, nem a múlton töprengeni, hogy mit lehetett volna másként. Így soha nem jutunk előre.

Nem írtam, hogy ő az oka a fórum mélyrepülésének legalábbis nem az egyedüli. Csak olvasd el a hozzászólásait ebben a témában a HUP-on és ebben a topicban is (kukuriku néven). Ő azt szeretné, hogy a fórum tönkremenjen mert akkor modhatja, hogy ő előre megmondta, ő változásokat akart stb. Na ilyen nem kell ide. Fenntartom a véleményem. Mellesleg a legtöbbet kritizált kisbetu is rengeteget segít, de ettől még sokaknak nem tetszik a modora.

Nastjakam, radikális változás és radikális változás között is van különbség. amit killall csinált azt gyakorlatilag senkivel nem beszélte meg – hacsak nem veled – Csaba és krix akarata ellen cselekedett, ezért is lett innen kidobva. Ráadásul semmi garancia nem volt arra, hogy amit ő elgondolt annak bármiféle pozitív hatása lett volna, az ő szaván kívül persze.

csaba
      Felhasználó

Nastjakam, radikális változás és radikális változás között is van különbség. amit killall csinált azt gyakorlatilag senkivel nem beszélte meg – hacsak nem veled – Csaba és krix akarata ellen cselekedett, ezért is lett innen kidobva.

Konkrétran nem ezért lett kidobva. Az más tészta, hogy tényleg nem egyeztetett senkivel.. Az általa bevezetett módszerről annyit hogy Sztálin és Berija elvtársak is megirigyelhetnék…
        Összevesztek razolival, erre írt nekem  hogy vagy ő vagy razoli. Év visszaírtam hogy ő _és_ razoli.
        Erre besértődött, utána meg -miután az admin joga még természetesen megvolt – elkezdte kitörölni az oldalról azokat a dolgokat, amiket ő tett hozzá.. A következő lépését nem vártam meg, töröltem az accountját, meg a linuxforumos email címét.
        Én sem szeretem a haragot, meg a veszekedést, de azt hiszem ezek a lépéseim érthetőeké és ésszerűek..

Ennyi a történet, eddig én ezzel különösebben nem dicsekedtem de ha már benne vagyunk… 🙁

nastjakam
        Felhasználó

dexter11,OK.

Pingus
          Felhasználó

Sziasztok !

Nagyjából olvasgattam ezt a szálat, de
            (lehet hogy ki-kihagytam pár hozzászólást és ezért)
            nem világos konkrétan
            előttem hogyan is kellene(tudnám)
            támogatni e fórumot?

Mert részemről ha lehetne támogatnám.

Szó volt itt (egyszer vhol az elején én is írtam
            effélét) anyagi/pénzbeli, meg e-mailcím, és
            egyéb módokról.

Eldöntöttétek akkor hogyan lehet ezt megoldani,
            mert ha szerény formában ugyan de szívesen
            besegítenék.

vettemtegnap2kutyat
            Felhasználó

ejjejj, mik tortennek, ha vki nincs itt :)))
              najo, de miert is felteteleztem volna barmi jot is, ugye.
              szoval:

csabika:

remelem tudod, hogy elegge butuskat irtal rolam. abszolut nem razoli miatt kezdtem torolgetni.
              nemveszed eszre, hogy razoli es bbt egybol lelepett, ahogy sikerult engem innen kifaragniuk? 🙂
              jajj de kis oktondi…
              de vegulis te ilyen embereket erdemelsz. ezert all itt a forum jelenleg, ahol all 🙂
              aztan olyan embereket erdemelsz, mint kisbetu es macskajancsi. ket jellemes ember, aki jol behuzza fuletfarkat es kussol, amikor a forum szarban van 🙂
              hat igen, a jellem nagy ur 🙂

na, de hogy a topichoz is hozzaszoljak konstruktivan:
              legyenek razoli, bbt, kisbetu es macskajancsi az uj adminok 🙂
              igy rendbe fog jonni az oldal! 😉

visszaterve: szted hogylehet nemalattomosan regelni egy uj nevet, ha a regit nem hasznalhatod?:))))

nezz mar magadba csabus, mert ez igy gaz. teis beallsz a valotlant allitok koze? kozben meg a latin igek zengek, disputandumok meg egyebek. hajjajj.
              nezd mar meg a valos okat annak, hogy miert kerult ilyen szintre ez a hodaly. probalj meg mas neveket sztalin melle tenni 🙂 (kulonbenis en a narancsot szeretem, nem a paradicsomot :P)

dexter11: te meg ki az anyam kinja vagy, hogy itt okoskodsz? hatrabb az agarakkal, kisgyerek. elobb magadba nezz. aztan fikazz olyanokat, akiket kurvara nemismersz.

kovibacsi: teged meg meg mindig csodallak, hogy ittvagy. why?

na, csokonyosalassan:

KILLALL, the kid

Macskajancsi
              Felhasználó
                vettemtegnap2kutyat wrote:
                aztan olyan embereket erdemelsz, mint kisbetu es macskajancsi. ket jellemes ember, aki jol behuzza fuletfarkat es kussol, amikor a forum szarban van 🙂
                hat igen, a jellem nagy ur 🙂

visszaterve: szted hogylehet nemalattomosan regelni egy uj nevet, ha a regit nem hasznalhatod?:))))

1. A fórum miattad került szarba. Bár ez a sz@r az állandó flame-war-ban jelentkezik, amit gerjesztesz. Ki is hozta létre a flame-szekciót? Hogyan is lehet számonkérni a netikettet, amikor abban ez tiltva van? Logika, kedves barátom, logika…
                2. A wilson_kapitány és a kukuriku nicked is él. (Hahahaha…..ennyit az alattomosságról.  :poketoungeb:)
                3. Nem tudom, mitől értem el olyan előkelő helyet a „népszerűségi” listádon (bár azért sejtem: neked nem húztam be fülemet-farkamat), mindenesetre megkérlek, hogy ne jellemezz engem. Ezt egy másik nicked kapcsán egyébként már felemlegettem.

uzsolt
                Felhasználó

Hát ez a két fenti hozzászólás… Az aztán odab@sz…

killall: látom, azért csak visszahúz a szíved 😉

macskajancsi: nem hiszem, hogy a killall által létrehozott flame-topik lenne minden baj forrása! Meg nem a mostani „álneves” beköszönései…
                  A netikett „vs.” flame-ről már kifejtettem a véleményemet (röviden: a netikett se egy bebetonozott valami, szerintem lehetne azt is rugalmasan kezelni, főleg ha már úgyse olvassa el és tartja be senki).

csaba: szeretném kérni, hogy most már tényleg legyen rend, mondd ki, hogy széna vagy szalma. Hogyha nem kellenek modok/adminok, akkor töröld a „megbízásukat”! Ha esetleg fórumozók nem kellenek, akkor legyen zártkörű néhány személynek, de szerintem lassan tényleg pontot kellene tenni az egész végére, és egy új mondatot kezdeni…

razoli
                  Felhasználó

…és mi lenne, ha befejeződne végre az ujjal mutogatás? Vagy majd ha megtaláltuk a bűnöst, akkor jól megverjük?
                    De ha jólesik, akkor nyammogjunk még a témán.

Kezdem úgy érezni, hogy néhány usernek nem arról szól a fórumozás, hogy segítséget kér és ad, hanem az elszenvedett fájdalmaitól nem bír elszakadni és beragadt.

violazoli
                    Felhasználó

Én csatlakozom uzsolt legutóbbi véleményéhez.

Baki
                      Felhasználó

„KILLALL, the kid”

Ez tényleg egy sértődött gyerek (kid) mondanivalója volt. Azzal, hogy ki vagy mi miatt kezdtél el törölgetni az nem számít, csak a gyerekes, éretlen viselkedés. Tudod az oviban elveszik a mecsboxom, ezért meghúzom a haját történet… ;D

10 bejegyzés megtekintése - 171-180 / 222
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.