Kezdőlap › Fórumok › Linuxos hírek a nagyvilágból › 200.000 hozzászólás tanulságai
- This topic has 221 hozzászólás, 53 résztvevő, and was last updated 18 years, 9 months telt el by
vettemtegnap2kutyat.
-
SzerzőBejegyzés
-
2006-09-16-13:04 #2071581
Kovi:
Egyébként minden ilyen alkalommal új emberek állnak elő új reformjavaslatokkal.Vicces az egészben, hogy miközben kivesézzük(zik), hogy hogy lehetne fizetési/struktúrális/moderálási reformmal előállni, szintén csak bele kéne olvasniuk néhány régebbi topikba a témáról…
2006-09-16-13:07 #2071582Szati: „konkrétan menyi az aktív emeberk száma? És ez a kimutatás hogy készül? Ki számít aktív embernek?”
-hát konkrétan a rák tudja. ez egy tipp, megfigyelve a mostani forgalmat.
a régi adminisztrációs felületek valamelyikén meg lehetett szűrni a tagok listáját, az utolsó kontakt szerint. nomost, aki ~5 hónapja nem hallatott magáról, az vagy meghalt, vagy elment tőlünk, vagy nem érdekli az egész. mindenki más pedig aktív. a mostani felületen nem tudok így szűrni, ezért tippeltem.-Csaba! meg tudod nézni, hány regisztrált tagunk van, aki max 2 hónapja szólt a fóromhoz? szerintem nincs 100-150.
🙁
2006-09-16-13:11 #2071583Bbt wrote:Vicces az egészben…És abban mi a jó? Akkor hogyan essünk neki megint egymás torkának? :poketoungeb:
Szerintem csabanak lassan állást kellene foglalnia, hogy széna-e vagy szalma. Ő a tulaj, ő fizet (még most)…
2006-09-16-13:15 #2071584Amugy meg miért bontakoztak ki ezek a dolgok itt? (nem lógok egész nap a fórumon, föleg a programozás részt szoktam olvasni az szerintem teljesen jól és megfelelő stílusban működik)
Pl engem is idegesített mindig is hogy kisbetu ahelyett hogy a kérdésemre válaszolt volna állandóan azon hencegett hogy vmit elgépeltem, de én egyszerűen nem foglalkoztam vele.
Nyilván vannak ilyenek a HUP-on is (nem tom ott nem szoktam fórumozni) de az mért nem került a csőd szélére?
2006-09-16-13:17 #2071585uzsolt wrote:…Szerintem csabanak lassan állást kellene foglalnia, hogy széna-e vagy szalma. Ő a tulaj, ő fizet (még most)…igen, igen, igen.
2006-09-16-13:20 #2071586szati wrote:…Pl engem is idegesített mindig is hogy kisbetu ahelyett hogy a kérdésemre válaszolt volna állandóan azon hencegett hogy vmit elgépeltem, de én egyszerűen nem foglalkoztam vele…ezeknek a dolgoknak a felemlegetését egy időre (pl örökre) jegeljétek. nem egy ember felelős a mélyrepülésért, hanem Mindenki. én is, te is ,ő is, mi is. ha másért nem, ha egy überszuper és értelmes tagot veszel képbe, még ő is: ha másért nem, akkor azért mert nem próbált meg radikálisan tenni és fellépni a negatívumok ellen. mi még most is egy Magyar csapat vagyunk így együtt, nem pedig egyének, akikre mutogatni kéne másoknak. legalábbis így kéne lennie a dolgoknak szerintem.
2006-09-16-13:24 #2071587ezeknem a dolgoknak a felemlegetését egy időre (pl örökre) jegeljétek. nem egy ember felelős a mélyrepülésért, hanem Mindenki. én is, te is ,ő is, mi is. ha másért nem, ha egy überszuper és értelmes tagot veszel képbe, még ő is: ha másért nem, akkor azért mert nem próbált meg radikálisan tenni és fellépni a negatívumok ellen. mi még most is egy Magyar csapat vagyunk így együtt, nem pedig egyének, akikre mutogatni kéne másoknak. legalábbis így kéne lennie a dolgoknak szerintem.
Ezt most csak példa képpen mondtam hogy volt ami engem is zavart de elfogadtam a dolgot, nem mentem másik oldalra fórumozni.
2006-09-16-13:26 #2071588Most, hogy ilyen szépen feldagadt ez a topik és mindenki előadta a saját javaslatát, Csaba le tudja vonni a következtetéseket. Reméljük, hogy a fórum számára előnyös, radikális változtatások következnek.
Ahogy kovi is írta, ez egy közösség. Mindannyian alakítjuk, úgyhogy ehhez mérten kell a jövőben is gondolkodni. Mindenkinek kell tenni érte.
2006-09-16-13:28 #2071589szati wrote:Ezt most csak példa képpen mondtam hogy volt ami engem is zavart de elfogadtam a dolgot, nem mentem másik oldalra fórumozni.helyes, jól tetted.
2006-09-16-13:29 #2071590Igazi mérföldkő a 200.000 hozzászólás mellett, hogy nemrég regisztrált a 10.000-ik tag. (aktívan nem ennyien vagyunk nyilván, de azért mégis)
-
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz