Kezdőlap › Fórumok › Linuxos hírek a nagyvilágból › 200.000 hozzászólás tanulságai
- This topic has 221 hozzászólás, 53 résztvevő, and was last updated 18 years, 9 months telt el by
vettemtegnap2kutyat.
-
SzerzőBejegyzés
-
2006-09-16-19:49 #2071611
Arrol beszeljunk, ami a mostani helyzet. Killall nincs itt azt hiszem majus ota.
Kivéve amikor regel egy felhasználót, és bejön a fórumra anyázni.
Ezeket az alattomos dolgokat nagyon nehezen tolerálom.
Pont.2006-09-16-20:06 #2071612Már csak az a kérdés hogy támogatod-e a változtatást?
Illetve, aki úgy gondolta a támogatást ahogy írta, hajlandó-e támogatni a fórumot?2006-09-16-20:09 #2071613sany wrote:Illetve, aki úgy gondolta a támogatást ahogy írta, hajlandó-e támogatni a fórumot?Én ahogy írtam, úgy vállalom…
Szóval akkor kapom a bögrét meg a pólót? 🙂
2006-09-16-20:19 #2071614uzsolt wrote:Szóval akkor kapom a bögrét meg a pólót? 🙂Még ebbe a költségbe is belevernéd Csabát? 🙂
Egyébként én is szívesen segítenék a magam módján.
2006-09-16-20:25 #2071615Én is segítek amiben tudok……. Csak maradjon életképes a fórum…..
2006-09-16-20:31 #2071616Én nagyon sokat tanultam a LF-ról. Alapvetően sok volt a segítőkész ember, a moderátorokkal rendszeresen bajom volt, gondolva itt az ilyen „mit keresel itt kezdő lúzer tökmag, én vagyok itt a modi, neszójjábe”-stílusúra.
Bármilyen is volt / bármilyen is most a légkör, nagyon sok dologban segítségre leltem. Egyszóval a lényeg az, hogy Linuxforum kell, hogy legyen! Ha megváltozott formában is, de élnie kell…
2006-09-16-22:23 #2071617Monny’uk én igyekeztem mindenkiről jót feltételezni – még a félremagyarázó és sértegető szónoklatok íróiról is. Gondoljunk csak a cikkre, amely arról szól, hogy milyen hozzáállással, hogyan kérdezzünk a gurutól… Így én nem éreztem ilyen komolynak a légkört…
A topikokat kategóriákba rendezni, egymásbafésülni, elosztani nem könnyű és monoton feladatnak tűnik.
Látom, hogy vannak néhányan, akik segítségüket ajánlják; ingyenes önkéntes munkában nem tudom meddig tart a lelkesedés. – talán a preztizs és hírnév vonzó és motiváló lehet. (különösen a mi posztmodern, posztindusztriális társadalmunkban, amikor a siker a boldogság titka)
Ezek után el kell gondolkoznom, hogy vajon én miben tudnék hozzájárulni a fórum-portál működtetéséhez…2006-09-16-22:41 #2071618Ezek után el kell gondolkoznom, hogy vajon én miben tudnék hozzájárulni a fórum-portál működtetéséhez…
Kérsz egy „tothaa at linuxforum dot hu” mail címet! 🙂
2006-09-16-23:43 #2071619tothaa wrote:talán a preztizs és hírnév vonzó és motiváló lehet. (különösen a mi posztmodern, posztindusztriális társadalmunkban, amikor a siker a boldogság titka)Közös érdek…. Miért, mert 1 közösségi oldal vagy mi… Ez az egyetlen nagy méretű magyar linux fórum…. Talán azért van ekkora lelkesedés, mert a többség infókért jár ide….. És talán az egyetlen magyar forrás, mert sokan nem spik ingils…..
2006-09-17-08:38 #2071620zentus wrote:Közös érdek…. Miért, mert 1 közösségi oldal vagy mi… Ez az egyetlen nagy méretű magyar linux fórum…. Talán azért van ekkora lelkesedés, mert a többség infókért jár ide….. És talán az egyetlen magyar forrás, mert sokan nem spik ingils…..Ezt csak megerősíteni tudom. Van 5 kollégám is, akiket megfertőztem a linux-szal, még regelve sincsenek itt, mégis tudom, hogy rendszeres olvasók.
Továbbá a magam részéről bejelentkeztem egypár levelezési listára, így mindig megkapom az aznapi hozzászólásokat e-mail-ben. Még egyetlen post-ot sem írtam ezekre. Akkor én ott nem is létezem? Dehogynem – passzív módon nap mint nap információkat kapok a felmerült problémákról, és azok megoldásairól. -
SzerzőBejegyzés
- Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.
legutóbbi hsz