200.000 hozzászólás tanulságai

Kezdőlap Fórumok Linuxos hírek a nagyvilágból 200.000 hozzászólás tanulságai

10 bejegyzés megtekintése - 161-170 / 222
  • Szerző
    Bejegyzés
    csaba
    Felhasználó

Arrol beszeljunk, ami a mostani helyzet. Killall nincs itt azt hiszem majus ota.

Kivéve amikor regel egy felhasználót, és bejön a fórumra anyázni.
      Ezeket az alattomos dolgokat nagyon nehezen tolerálom.
      Pont.

admin
      Adminisztrátor

Már csak az a kérdés hogy támogatod-e a változtatást?
        Illetve, aki úgy gondolta a támogatást ahogy írta, hajlandó-e támogatni a fórumot?

uzsolt
        Felhasználó
          sany wrote:
          Illetve, aki úgy gondolta a támogatást ahogy írta, hajlandó-e támogatni a fórumot?

Én ahogy írtam, úgy vállalom…

Szóval akkor kapom a bögrét meg a pólót? 🙂

nucleos
          Felhasználó
            uzsolt wrote:
            Szóval akkor kapom a bögrét meg a pólót? 🙂

Még ebbe a költségbe is belevernéd Csabát? 🙂

Egyébként én is szívesen segítenék a magam módján.

zentus
            Felhasználó

Én is segítek amiben tudok……. Csak maradjon életképes a fórum…..

nucleos
              Felhasználó

Én nagyon sokat tanultam a LF-ról. Alapvetően sok volt a segítőkész ember, a moderátorokkal rendszeresen bajom volt, gondolva itt az ilyen „mit keresel itt kezdő lúzer tökmag, én vagyok itt a modi, neszójjábe”-stílusúra.

Bármilyen is volt / bármilyen is most a légkör, nagyon sok dologban segítségre leltem. Egyszóval a lényeg az, hogy Linuxforum kell, hogy legyen! Ha megváltozott formában is, de élnie kell…

tothaa
                Felhasználó

Monny’uk én igyekeztem mindenkiről jót feltételezni – még a félremagyarázó és sértegető szónoklatok íróiról is. Gondoljunk csak a cikkre, amely arról szól, hogy milyen hozzáállással, hogyan kérdezzünk a gurutól… Így én nem éreztem ilyen komolynak a légkört…

A topikokat kategóriákba rendezni, egymásbafésülni, elosztani nem könnyű és monoton feladatnak tűnik.
                  Látom, hogy vannak néhányan, akik segítségüket ajánlják; ingyenes önkéntes munkában nem tudom meddig tart a lelkesedés. – talán a preztizs és hírnév vonzó és motiváló lehet. (különösen a mi posztmodern, posztindusztriális társadalmunkban, amikor a siker a boldogság titka)
                  Ezek után el kell gondolkoznom, hogy vajon én miben tudnék hozzájárulni a fórum-portál működtetéséhez…

admin
                  Adminisztrátor

Ezek után el kell gondolkoznom, hogy vajon én miben tudnék hozzájárulni a fórum-portál működtetéséhez…

Kérsz egy „tothaa at linuxforum dot hu” mail címet! 🙂

zentus
                    Felhasználó
                      tothaa wrote:
                      talán a preztizs és hírnév vonzó és motiváló lehet. (különösen a mi posztmodern, posztindusztriális társadalmunkban, amikor a siker a boldogság titka)

Közös érdek…. Miért, mert 1 közösségi oldal vagy mi… Ez az egyetlen nagy méretű magyar linux fórum…. Talán azért van ekkora lelkesedés, mert a többség infókért jár ide….. És talán az egyetlen magyar forrás, mert sokan nem spik ingils…..

Macskajancsi
                      Felhasználó
                        zentus wrote:
                        Közös érdek…. Miért, mert 1 közösségi oldal vagy mi… Ez az egyetlen nagy méretű magyar linux fórum…. Talán azért van ekkora lelkesedés, mert a többség infókért jár ide….. És talán az egyetlen magyar forrás, mert sokan nem spik ingils…..

Ezt csak megerősíteni tudom. Van 5 kollégám is, akiket megfertőztem a linux-szal, még regelve sincsenek itt, mégis tudom, hogy rendszeres olvasók.
                        Továbbá a magam részéről bejelentkeztem egypár levelezési listára, így mindig megkapom az aznapi hozzászólásokat e-mail-ben. Még egyetlen post-ot sem írtam ezekre. Akkor én ott nem is létezem? Dehogynem – passzív módon nap mint nap információkat kapok a felmerült problémákról, és azok megoldásairól.

10 bejegyzés megtekintése - 161-170 / 222
                      • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.